Alle.bg

Изработка на сватбен уебсайт

Изработка на сватбен уебсайт
Имате ли нужда от уебсайт за вашата сватба, с който да направите събитието още по-запомнящо се?
4 причини да изработите уебсайт за своята сватба:

Представяне

За някои хора сватбения ден е един от най-хубавите дни в живота им. Усилията и енергията на много хора са насочени именно към този ден и един уебсайт може да ви помогне да го направите още по-специален. В него може да представите младоженците, кумовете, мястото, на което ще се проведе събитието и предоставите информация за настаняването и програмата през деня. Това може да бъде вашата сватбена покана, която е постоянно актуална.

Снимки и видео

Снимките и сватбения филм са актуална тема седмици след специалния ден, а вашият сватбен уебсайт е страхотно място да ги публикувате веднага след като ги получите. По този начин ще помогнете на вашите гости "да се върнат" към емоциите от този празник.

Новини и друга актуална информация

Публикуването на новини, статии или друга актуална информация е един от начините да информирате ефективно вашите гости. Постове във Facebook могат да насочват към вашия уебсайт където може да се прочете пълната информация.

Собствено място в Интернет

Искате ли да запазите спомена за сватбения ден завинаги? Качването на снимки във Facebook и Google Photos е лесен начин да го направите, но трябва да внимаваме със зависимостта си от тях. Това, че до днес сме ги използвали не означава, че и утре ще е така. Именно това е една от основните причини да създадете собствен уебсайт за вашата сватба. Това е вашето собствено място в Интернет, което може да пази спомена за специалния ден и представя вашето ново семейство години наред.

В Alle.bg ще намерите всичко необходимо за да изградите професионален уебсайт за вашата сватба

Изберете един от готовите дизайни и използвайки инструментите за фини настройки можете да постигнете желаната от вас визия. Дизайните в Alle.bg са оптимизирани както за големи, така и за малки екрани.
С няколко клика на мишката можете да добавите текст, снимки, видео клипове и т.н. във вашия уебсайт. За обновяване на съдържанието са ви нужни единствено браузър и връзка с Интернет.
Разполагате с възможност да създадете неограничен брой страници във вашия уебсайт. В началната страница препоръчваме да поставите привестващ текст, актуална информация и информация за вас. Можете да създадете отделни страници, в които да опишете детайлите и да предоставите контактна информация.
След като създадете своя уебсайт и започнете да го рекламирате ще дойде моментът, в който ще искате да знаете колко ефективен е той. В уебсайта си в Alle.bg можете да намерите информация за посетители си по дни и по страници и да я използвате за да го подобрите.
Вашият уебсайт е вашата онлайн визитка, която работи за вас ден и нощ, всеки ден, а хостингът, поддръжката и имплементирането на нови технологии са грижа на екипа на Alle.bg.

Създайте безплатно своя уебсайт само за няколко минути

РЕГИСТРАЦИЯ
Повече информация за създаването на уебсайтове в Alle.bg можете да намерите на началната ни страница и в помощната информация. Ще се радваме да се свържете с нас за да обсъдим идеите ви.