Alle.bg

Изработка на уебсайт за учебно заведение

Изработка на уебсайт за учебно заведение
Имате ли нужда от професионален уебсайт за вашето учебно заведение?
5 причини да изработите уебсайт за своето учебно заведение:

Представяне

Всяко учебно заведение е институция, която пряко участва в изграждането на личности и професионалисти, от които зависи утрешния ден и точно както всяка личност или компания има нужда от добро представяне. Представяне в Интернет посредством собствен уебсайт е ефективен начин да се запознае аудиторията с ценностите и методиките на съответните детска градина, училище, университет и т.н. Това е мястото където по всяко време може да се научи историята на учебното заведение и да се получи актуална информация за учителския състав.

Информация за прием

Кандидатстването е вълнуващ момент както за децата, така и за техните родители. Отговорните родители искат да знаят всичко относно предстоящите изпити и приеми, всички документи да бъдат коректни и всички срокове да бъдат спазени. Именно те ще оценят най-много едно официално място, на което могат да намерят нужната им информация. А още по-добре е, ако това място е официалния уебсайт на учебното заведение. Това ще им спести много време и усилия и ще намали неясните ситуации.

Проекти и документи

Собственият уебсайт е може би най-доброто място за предоставяне на информация за проекти и публикуване на публични документи. С лекота и само за няколко минути представител на учебното заведение може да добави файлове, който да бъдат достъпни от всеки заинтересован в Интернет.

Новини и друга актуална информация

Публикуването на новини, статии или друга актуална информация е един от начините да информирате ефективно учениците и родителите. Страница във Facebook също може да помогне за промотирането на такъв тип съдържание и тя може да насочва към пълната информация във вашия уебсайт.

Собствено място в Интернет

Интернет е част от ежедневието на все повече хора. Тук намираме отговори на въпроси си, тук научаваме новините, тук се забавляваме и тук се свързваме с приятелите си. Тук очакваме да намерим и най-актуалната информация за нашето учебното заведение и един официален модерен уебсайт би бил логичното място, на което можем да я получим.

В Alle.bg ще намерите всичко необходимо за да изградите професионален уебсайт за вашето учебно заведение

Изберете един от готовите дизайни и използвайки инструментите за фини настройки можете да постигнете желаната от вас визия. Дизайните в Alle.bg са оптимизирани както за големи, така и за малки екрани.
С няколко клика на мишката можете да добавите текст, снимки, видео клипове и т.н. във вашия уебсайт. За обновяване на съдържанието са ви нужни единствено браузър и връзка с Интернет.
Разполагате с възможност да създадете неограничен брой страници във вашия уебсайт. В началната страница препоръчваме да поставите привестващ текст, актуална информация и информация за вас. Можете да създадете отделни страници, в които да опишете детайлите и да предоставите контактна информация.
След като създадете своя уебсайт и започнете да го рекламирате ще дойде моментът, в който ще искате да знаете колко ефективен е той. В уебсайта си в Alle.bg можете да намерите информация за посетители си по дни и по страници и да я използвате за да го подобрите.
Вашият уебсайт е вашата онлайн визитка, която работи за вас ден и нощ, всеки ден, а хостингът, поддръжката и имплементирането на нови технологии са грижа на екипа на Alle.bg.

Създайте безплатно своя уебсайт само за няколко минути

РЕГИСТРАЦИЯ
Повече информация за създаването на уебсайтове в Alle.bg можете да намерите на началната ни страница и в помощната информация. Ще се радваме да се свържете с нас за да обсъдим идеите ви.