Alle.bg

Изработка на уебсайт за хотел

Изработка на уебсайт за хотел
Имате ли нужда от професионален уебсайт за вашия хотел?
5 причини да изработите уебсайт за своя хотел:

Представяне

Първото нещо, което трябва да направите за да спечелите нови клиенти е да достигнете до тях и им се представите, а един уебсайт може да направи това дори докато вие спите или си почивате. Това е мястото, на което те могат да получат информация за вашия хотел, да разгледат снимки, да научат неговото местоположение и да се свържат с вас.

Информация за настаняване

Може би най-важната част от един уебсайт за хотел е информацията за настаняване. Това е мястото, към което се запътват посетителите първо, а това е страхотна възможност за вас да представите статите/апартаментите по атрактивен начин използвайки снимки и видео. Можете да публикувате и информация за допълнителни услуги като SPA, ресторант, конферентна зала и т.н. и цените на рецепция.

Резервации

Обикновенна информация за контакти (с телефонен номер) или форма могат да дадат възможност на бъдещи клиенти да направят резервация по удобен за тях начин. Тъй като това е една от основните цели на всеки собственик на хотел е добре тази информация да бъде достъпна лесно.

Новини и друга актуална информация

Публикуването на новини, промоционални оферти или друга актуална информация е един от начините да поддържате връзка с клиентите си. Канали като Facebook, Twitter и Instagram са много полезни в промотирането на такъв тип съдържание и те могат да насочват към пълната информация във вашия уебсайт.

Собствено място в Интернет

Интернет е част от ежедневието на все повече хора. Тук намираме отговори на въпроси си, тук научаваме новините, тук се забавляваме и тук се свързваме с приятелите си. Услуги като Facebook, Google Maps и Booking.com ни помагат да достигнем по-голяма аудитория и повече клиенти, но трябва да внимаваме със зависимостта си от тях. Това, че до днес сме ги използвали за да рекламираме успешно не означава, че и утре ще е така. Именно това е една от основните причини да създадете собствен уебсайт за вашия хотел. Това е вашето собствено място в Интернет, чрез което можете да поддържате контакт с клиентите си години наред, без значение коя търсачка или услуга използват те.

В Alle.bg ще намерите всичко необходимо за да изградите професионален уебсайт за вашия хотел

Изберете един от готовите дизайни и използвайки инструментите за фини настройки можете да постигнете желаната от вас визия. Дизайните в Alle.bg са оптимизирани както за големи, така и за малки екрани.
С няколко клика на мишката можете да добавите текст, снимки, видео клипове и т.н. във вашия уебсайт. За обновяване на съдържанието са ви нужни единствено браузър и връзка с Интернет.
Разполагате с възможност да създадете неограничен брой страници във вашия уебсайт. В началната страница препоръчваме да поставите привестващ текст, актуална информация и информация за вас. Можете да създадете отделни страници, в които да опишете детайлите и да предоставите контактна информация.
След като създадете своя уебсайт и започнете да го рекламирате ще дойде моментът, в който ще искате да знаете колко ефективен е той. В уебсайта си в Alle.bg можете да намерите информация за посетители си по дни и по страници и да я използвате за да го подобрите.
Вашият уебсайт е вашата онлайн визитка, която работи за вас ден и нощ, всеки ден, а хостингът, поддръжката и имплементирането на нови технологии са грижа на екипа на Alle.bg.

Създайте безплатно своя уебсайт само за няколко минути

РЕГИСТРАЦИЯ
Повече информация за създаването на уебсайтове в Alle.bg можете да намерите на началната ни страница и в помощната информация. Ще се радваме да се свържете с нас за да обсъдим идеите ви.