Alle.bg

Изработка на личен уебсайт

Изработка на личен уебсайт
Имате ли нужда от личен уебсайт, който да ви представи по най-добрия начин?
4 причини да изработите личен уебсайт:

Представяне

Всеки от нас има нещо специално в себе си, което заслужава да се види. Без значение дали става въпрос за артистично умение, спортни постижения и професионална квалификация, за да повлияям положително на другите, те трябва да знаят за нас. Един собствен уебсайт може да бъде страхотно място, в което да представите себе си и изградите аудитория.

Портфолио

Нова картина, книга, песен или урок могат много лесно да се споделят във вашия уебсайт. Те ще помогнат на потенциални фенове и партньори да видят вашите умения и творчество.

Блог

Споделянето на знания или друга актуална информация е един от модерните начини да създадете голяма аудитория. Създаването на статии във вашия блог дава възможност да ангажирате вниманието на феновете си ден след ден. А това, че могат да се споделят лесно и се показват в търсачките ви носи допълнителни ползи дори докато вие спите.

Собствено място в Интернет

Интернет е част от ежедневието на все повече хора. Тук намираме отговори на въпроси си, тук научаваме новините, тук се забавляваме и тук се свързваме с приятелите си. Услуги като Facebook, Skype и Viber ни помагат да достигнем по-голяма аудитория и повече фенове, но трябва да внимаваме със зависимостта си от тях. Това, че до днес сме ги използвали успешно не означава, че и утре ще е така. Именно това е една от основните причини да създадете собствен личен уебсайт. Това е вашето собствено място в Интернет, чрез което можете да поддържате контакт с фенове и партньори, без значение коя социална мрежа използват те.

В Alle.bg ще намерите всичко необходимо за да изградите професионален уебсайт за себе си

Изберете един от готовите дизайни и използвайки инструментите за фини настройки можете да постигнете желаната от вас визия. Дизайните в Alle.bg са оптимизирани както за големи, така и за малки екрани.
С няколко клика на мишката можете да добавите текст, снимки, видео клипове и т.н. във вашия уебсайт. За обновяване на съдържанието са ви нужни единствено браузър и връзка с Интернет.
Разполагате с възможност да създадете неограничен брой страници във вашия уебсайт. В началната страница препоръчваме да поставите привестващ текст, актуална информация и информация за вас. Можете да създадете отделни страници, в които да опишете детайлите и да предоставите контактна информация.
След като създадете своя уебсайт и започнете да го рекламирате ще дойде моментът, в който ще искате да знаете колко ефективен е той. В уебсайта си в Alle.bg можете да намерите информация за посетители си по дни и по страници и да я използвате за да го подобрите.
Вашият уебсайт е вашата онлайн визитка, която работи за вас ден и нощ, всеки ден, а хостингът, поддръжката и имплементирането на нови технологии са грижа на екипа на Alle.bg.

Създайте безплатно своя уебсайт само за няколко минути

РЕГИСТРАЦИЯ
Повече информация за създаването на уебсайтове в Alle.bg можете да намерите на началната ни страница и в помощната информация. Ще се радваме да се свържете с нас за да обсъдим идеите ви.