ALLE.BG

Блог

В блога на Alle.bg ще научите най-актуалното за платформата. Това е мястото, в което обявяваме нови функционалности и споделяме полезна информация за вас и вашите уебсайтове.
Ново: Добавяне на собствени шрифтове
Блогът на Alle.bg
Тези от вас, които използват План ПРО или План МАКС вече разполагат с възможност да използват собствени шрифтове за своя сайт. С тяхна помощ може да създавате още по-уникални сайтове и по-лесно създавате текстово съдържание, което да отговаря на конкретни маркетингови/брандинг изисквания.

Можете да намерите новата опция в настройките на самия сайт.

Очаквайте скоро и други подобрения.
14 години Alle.bg и специална молба към вас
Блогът на Alle.bg
Днес отбелязваме 14-тия рожден ден на Alle.bg.

През изминалата година Alle.bg "порастна" още малко и се сдоби с нови възможности, които дават възможност за по-бързо и лесно създаване на още по-качествени уебсайтове. Надяваме се да сте се възползвали от тях.

Именно вашите успехи са причината да продължаваме да инвестираме и развиваме платформата. Благодарим ви!

Тази година, бихме искали да ви помолим да се свържете с нас и да ни разкажете своята история свързана с Alle.bg. Как научихте за Alle.bg, какви са вашите цели и как Alle.bg помогна да ги постигнете? Какво искате да постигнете в бъдеще? Как можем да подобрим Alle.bg за да ви бъдем още по-полезни?

Може да изпратите отговорите си като коментар към този пост или през формата за контакти.
Улеснения при работата с връзки и други подобрения
С най-новите подобрения в Alle.bg, управлението на съдържанието е още по-лесно.

Нека да ги видим.
Блогът на Alle.bg
При създаването на връзки към други страници в сайта си, вече може да изберете въпросните страници, вместо да копирате/изписвате техните адреси. Освен, че спестява време и потенциални грешки, при промяна на адреса на дадена страница, всички връзки към нея ще бъдат автоматично обновени и ще работят коректно.
Блогът на Alle.bg
В лентата с инструменти има бутон с бързи действия. В него ще намерите опция, която ще ви отведе до настройките на страницата, която в момента сте отворили. Това е валидно и за страници на статии от блога и артикули в магазина.
Блогът на Alle.bg
При бутоните за управление на елемент, вече се вижда и една малка иконка, която показва вида на елемента. По този начин по-лесно може да се ориентирате, когато имате няколко елемента един в друг.

Ще се радваме да разберем вашето мнение за тези подобрения в коментарите по-долу.
Нови готови визии за сайтове тип Визитка
Блогът на Alle.bg
С радост ви представяме новата колекция от визии на дизайна Юнивърсал, която е създадена специално за тези от вас, които искат да си направят собствен сайт от тип Визитка.

Основната цел на такъв сайт е да ви представи с няколко думи и снимка, и да насочи посетителите към социалните ви профили, имейл адреса или телефона ви. Освен това при изписване на вашето име в Google на първо място може да е именно вашия сайт.

Такъв сайт се създава само за няколко минути и горещо ви препоръчваме да си направите. Безплатният План СТАРТ ви е напълно достатъчен за него.

Ще се радваме да видим в коментарите новите ви сайтове.
Alle.bg през 2023г.
Блогът на Alle.bg
Обобщаваща статия от Иво Петков (основател на Alle.bg)

Изминалата 2023 година беше изключително успешна за Alle.bg. Добавихме много нови функционалности и ви предоставихме много нови възможности, с които да представите вас и вашата дейност още по-добре. Чувстваме се успешни, когато вие сте успешни и когато все повече от вас ни се доверяват за своето присъствие в Интернет.

Нека си припомним най-интересното около Alle.bg за изминалата година.

Структурните елементи Колони, Плаващо съдържание и Контейнер се сдобиха с нови възможности за подредба на съдържанието, с което се улеснява адаптирането на сайта за различните размери екрани (телефон, таблет, лаптоп и т.н.). Елементът Контейнер вече може да е връзка.

Добавихме възможност за споделени стилове на елементите. Визията по подразбиране на всеки елемент се определя от дизайна, като с индивидуалните или споделените стилове може създавате елементи, които се отличават.

Обновихме колекцията от готови комбинации от елементи.

Променихме ценообразуването на услугите, които предлагаме, като запазихме старите цени и предложихме нови абонаментни планове. С тях е много по-лесно да се ориентирате какво точно получавате. Сайтове с План ПРО и План МАКС вече разполагат с възможност за качване на видео файлове.

Отбелязахме 13 години Alle.bg.

Добавихме нови готови визии за дизайните Уно и Юнивърсъл. В хедъра на Юнивърсъл вече може да добавяте елементи по избор.

Вече може да създавате анимирани ефекти чрез новите опции за анимации и трансформации.

През последния месец добавихме елемента Слайдер, клавишни комбинации, с които да ускорите работата си и много други по-малки подобрения.

Надяваме да сте се възползвали от тях.

Пожелаваме ви приятно посрещане на новата 2024г.
Здраве, щастие и успехи!

Иво Петков
Основател на Alle.bg