Блог

Преглед на различни устройства (телефон, таблет и лаптоп)
Здравейте и Честита Нова Година!

Днес добавяме една нова възможност в Alle.bg, с която много по-лесно можете да видите как ще изглеждат вашите уебсайтове на различните устройства. Можете да я намерите в менюто за управление на вашия уебсайт.
Блогът на Alle.bg
Често се случва да използваме лаптоп или настолен компютър, когато създаваме своя уебсайт, но не трябва да забравяме, че повечето посетители използват мобилно устройство с малък екран за да го разгледат. Преди около година публикувахме статия по темата, която е актуална и днес и ви препоръчваме да я разгледате.

До скоро.
Alle.bg през 2020г.
Блогът на Alle.bg
Каква година само!

Всеки от нас беше предизвикан. Всеки от нас трябваше да намери силата и волята да продължи напред. Всеки от нас трябваше да прояви креативност и да покаже, че може да се адаптира. Искрено се надяваме да сте успели да го направите и започнете новата година с положителна нагласа и по-уверени.

През изминалите месеци бяхме физически дистанцирани, но благодарение на Интернет и технологиите успявяхме да комуникираме и да поддържаме себе си и други активни. Голяма част от бизнесите продължиха да продават онлайн. Много хора откриха нови хобита или се ориентираха към нови професии. Треньори и артисти показаха, че и пред компютъра могат да ни мотивират и забавляват.

В Alle.bg винаги сме вярвали в силата на Интернет. Винаги сме вярвали, че всеки трябва да може лесно да представи себе си и своята дейност и достигне до по-голяма аудитория. А това се оказа още по-важно през 2020г. В следващите редове искаме да обобщим това, което направихме през изминалите 12 месеца, за да ви помогнем да постигнете целите, които сте си поставили със своя уебсайт.

Какво ново в Alle.bg през 2020г.

Създаването на уебсайт в Alle.bg е лесно, но също така е важно регулярно да го обновявате и подобрявате. Публикувахме няколко статии, в които разглеждаме в детайли картинките в дизайна, шрифтовете и структурата на самия уебсайт. Дадохме ви и 10 съвета базирани на 10 годишния ни опит с Alle.bg. Препоръчахме ви и да се фокусирате върху мобилните устройства.

Добавихме нов дизайн, който наричаме Мини и обновихме готовите визии в Юнивърсъл дизайнът.

Добавихме възможност за тайни страници, връзка към определена част на страница и добавяне на HTML код без ограничения.

Обявихме Студио услугите си, с които можем да ви помогнем с изработката на вашите уебсайтове.

Обновихме визията на Alle.bg и инструментите за управление на вашите уебсайтове.

Направихме партньорската ни програма още по-атрактивна и вярваме, че по този начин ще ви покажем още по-ясно колко важни сте за нас като партньори.

Отразнувахме 10-и рожден ден!

И много, много други, които можете да видите в предишните статии.

В този последен ден на 2020г. сме горди от постигнатото и мотивирани да направим следващата година още по-добра. Пожелаваме ви една много по-щастлива и по-успешна 2021г.
Весела Коледа и по-щастлива 2021г.
Блогът на Alle.bg
С тази картичка искаме да ви благодарим, че отново посрещаме празниците заедно. Искаме да ви пожелаем весело изкарване и една много по-хубава и по-щастлива нова година!

Тази година изпратихме подобна картичка на всеки, който в момента има уебсайт в Alle.bg, но точно такава, с 11 коледни дръвчета изпратихме само на 255 от вас. Изключително щастливи сме, че сте с нас от първата Коледа, която празнувахме преди 11 години.
Подгответе вашия уебсайт за празниците
Блогът на Alle.bg
В тази статия бихме искали да ви покажем няколко начина, с които да създадете празнично настроение за вашите посетители през следващите седмици.

Смяна на фонова картинка

Moже би най-лесният начин да постигнете Коледна или зимна визия на вашия уебсайт, е като смените фоновата картинка. Има много сайтове, от които можете да вземете такива картинки безплатно и които лесно можете да добавите от настройките на дизайна. Ето списък с няколко такива източници на снимки:

Добавяне на падащи снежинки

Само преди няколко дни обявихме новата възможност за добавяне на глобален HTML код за сайтове, които използват Пакет ПРО и собствен домейн. Именно такъв код ще ви помогне да добавите анимирани падащи снежинки във вашия уебсайт. Можете да го вземете от snow.alle.bg и поставите в полето "Глобален HTML код" в настройките на вашия уебсайт.

Нещо специално

Както знаете, наскоро стартирахме студио услугите си, с които искаме да ви помогнем да постигнете още по-добри резултати. Ако желаете да направите нещо специално, ще се радваме да го обсъдим и да ви помогнем.

Ще се радваме да ни покажете в коментарите към тази статия промените, които сте направили.
Какво ново в Alle.bg през Ноември 2020г.
Блогът на Alle.bg
През изминалия месец направихме няколко важни промени и добавихме няколко нови услуги. Нека си ги припомним в тази статия.

Отделихме време за да обновим визията на Alle.bg и на инструментите за управление на вашите сайтове. Малките промени в логото, шрифтовете, цветовете и картинките вярваме, че ще направят работата ви по-приятна на всяко ваше устройство (мобилен телефон, лаптоп и т.н.).

Стартирахме изцяло нова група услуги, която наричаме “Студио”. Вече може да разчитате на нас да изработим новия ви уебсайт или да направим вместо вас подобрения по дизайна, структурата и т.н. Идеята на Alle.bg винаги е била сами да управлявате вашия уебсайт, защото вие познавате най-добре вашата дейност и най-добре можете да я представите. Със студио услугите, ние ще ви помогнем да го направите по-бързо и по-качествено. Запознайте се с тях.

Добавихме студио услугите към партньорската ни програма и удължихме периода, за който вие получивате пасивни приходи от клиент, който сте насочили към Alle.bg. Периодът вече е 3 години. По този начин искаме да ви покажем, че истински ви ценим като партньори и вярваме, че услугите, които предлагаме могат да бъдат полезни на всеки, който иска да създаде своето собствено място в Интернет. Вижте пълните условия.

Тези от вас, които използват собствен домейн и Пакет ПРО вече могат да добавят HTML код без ограничения в своите уебсайтове. Това отваря вратата към много нови възможности и очакваме да видим какви подобрения ще направите. А през следващите дни, ние ще ви дадем една идея свързана с наближаващите празници.

До скоро.