- Студио
Допълнителна професионална помощ при изграждането на вашия уебсайт
Вие сте човекът, който най-добре познава вашия бизнес. Вие сте човекът, който определя целите и върви смело напред. Създадохме Alle.bg за да ви помогнем с представянето ви в Интернет и вярваме, че с инструментите, които сме ви предоставили можете да изградите успешен уебсайт.

Ако все пак се затруднявате или имате нужда от допълнителна помощ за да постигнете още по-добри резултати, ще се радваме да ви помогнем.

Изработка на нов уебсайт

Студио - помощ при изработка на уебсайт в Alle.bg

Ако имате нужда от уебсайт, но нямате никакъв опит с Alle.bg или изработката на уебсайтове, това е услугата, от която имате нужда. Професионалистите от Alle.bg ще се погрижат за създаването на неговата визия, страници и оптимални настройки. Това, което вие трябва да предоставите е съдържанието (текст, снимки и т.н.).

Подобрения по вече съществуващ уебсайт

Студио - помощ при изработка на уебсайт в Alle.bg

В Alle.bg всеки може сам да създаде собствен уебсайт, но ако се затруднявате да постигнете добра визия, ясна структура на сайта или да постигнете поставените си цели, екипът на Alle.bg може да ви помогне и да го направи вместо вас.

Анализ и препоръки

Студио - помощ при изработка на уебсайт в Alle.bg

Справяте се перфектно с инструментите за създаване на уебсайт на Alle.bg, но не сте напълно сигурни дали резултатът е достатъчно добър за да отговори на изискванията на посетителите? Екипът на Alle.bg може да направи анализ и да ви даде препоръки, които да приложите.

Всички студио услуги са индивидуални и на всеки клиент се представят подробни оферта и отчет за свършената работа. Изпълнението на планираните задачи започва след получено плащане и се извършва в договорените срокове.