ALLE.BG

Управление на съдържанието

Тъй като вие сте основната движеща сила зад вашия сайт, нашата цел е да направим управлението на съдържанието в него максимално лесно и удобно за вас. По този начин ще може да го обновявате по-често и ще може да представяте информацията по по-атрактивен начин.

Нека разгледаме с какво разполагате.

Страници

Вашият сайт е изграден от страници. Той задължително има начална страница, като може да създавате неограчен брой допълнителни. Препоръчваме всяка страница да бъде фокусирана само върху една тема. Автоматично се създава и навигация (в горната част на сайта), която помага на посетителите да разгледат различните страници.
Управление на съдържанието на сайт в Alle.bg

Елементи

Във всяка страница може да добавяте елементи. Най-популярните елементи за Заглавие, Текст, Снимка и Връзка. Елементите могат да бъдат размествани, подреждани в колони, изтривани и т.н.

Може да създавате нови елементи от бутона със знак "+".
Управление на съдържанието на сайт в Alle.bg
Може да редактирате вече създани елементи като преминете с мишката върху тях.
Управление на съдържанието на сайт в Alle.bg
Предлагаме и богата колекция от комбинации от елементи, които могат да ускорят значително създаването на един нов уебсайт.

Блог

Блогът е страхотен начин да публикувате новини, статии или друга актуална информация. За всяка статия се създава специална страница. Освен това с елемента "Статии от блога" може да поставите връзки към най-новите статии на избрано от вас място. При създаване на нова статия, най-новата ще се вижда най-отгоре.
Управление на съдържанието на сайт в Alle.bg

Файлове

Има случаи, в които искате да споделите с вашите посетилите документ, архивен файл и т.н. Разполагате със специален екран, през който може да ги качите. За всеки файл ще получите адрес за преглед и адрес за сваляне.

Форми

Ако искате да създадете форма за контакти, форма за резервация или анкета, може да използвате функционалността за форми, която предлагаме. Вие определяте какви полета да има в нея.

Онлайн магазин

Разполагате и със специален екран, в който да опишете информацията за продуктите и услугите, които искате да продавате. За всеки артикул ще се създадете специална страница, в която ще има бутон за поръчка.

Одит

Инструментът за одът ще ви помогне да анализирате всяка страница в сайта си за грешки. Много бързо ще хванете страници с грешно или кратко заглавие и невалидни връзки.

Управлявайте през мобилен телефон

Едно от големите предимства на Alle.bg е възможността да управлявате сайта си през мобилен телефон. Създавайте страници и статии, добавяйте нови елементи, управлявайте онлайн магазина си дори да сте на път или на плажа.
Управление на съдържанието на сайт в Alle.bg