- Студио

Изработка на нов уебсайт

С тази услуга искаме да ви помогнем да стартирате по-бързо и качествено. Няколко дни след като ни предоставите нужните материали ще разполагате със завършен уебсайт.

Какво включва?

  • Помощ при планирането и задаването на целите.
  • Изработка на дизайн за вашия уебсайт, който представя по най-добрия начин публикуваната информация и който е съобразен с различните типове устройства (лаптопи, таблети, телефони).
  • Изграждане на структура на уебсайта, която включва страниците, подредбата им и връзките между тях (до 10 страници).
  • Добавяне на текстово и визуално съдържание по оптимален начин, което вие сте подготвили и предоставили.
  • Настройка на имейли, които използват собствения домейн (например ivan@example.com) използвайки услугата “АБВ на твой домейн”.
  • Базова оптимизация за търсачки (SEO).

Какво получавам?

Получавате професионално изглеждащ собствен уебсайт, с който да представите вашата фирма, дейност, марка или проект, който след това можете да управлявате през профила си в Alle.bg. Можете сами да добавяте новини, снимки и т.н. и да променяте вече добавеното съдържание.

Колко струва?

Цената е 650лв. с включен ДДС.

В услугата са включени безплатно и регистрация на нов домейн от вида example.com за период от 1 година (на стойност 27.85лв.) и всички услуги в Пакет ПРО за период от 1 година (на стойност 119.40лв). Те са изключително важни за постигането на максимално добри резултати.

Как да поръчам?

Свържете се с нас за да обсъдим идеята ви. След това ние ще ви изпратим подробно разписана оферта и списък с материалите, който трябва да ни предоставите, за да стартираме работа по новия ви уебсайт.