ALLE.BG - СТУДИО

Изработка на нов уебсайт

С тази услуга искаме да ви помогнем да стартирате по-бързо и по-качествено. Няколко дни след като ни предоставите нужните материали ще разполагате със завършен уебсайт.
Фокус върху дефинираните цели
Професионално отношение
Стабилна основа
Изработка на нов уебсайт
Изработка на нов уебсайт

Планиране

Планирането е първата и най-важната стъпка. Запознаваме се с целите, които искате да постигнете и избираме най-добрия начин, по който бъдещият ви сайт ще ги преследва. Дизайнът, структурата и съдържанието на сайта зависят от поставените цели. Едно от първите неща, които ще ви попитаме е именно "Каква е целта на сайта?".
Изработка на нов уебсайт

Структура

Структурата е огранизацията на съдържанието във вашия сайт. Важно е всяка страница да бъде фокусирана върху едната тема. Важно е страниците да бъдат подредени по добър начин и да има връзки между тях, за да се улеснят посетителите, когато ги разглеждат. Може да разчитате на нас за създаването на оптимална структура.
Изработка на нов уебсайт

Дизайн

Ще изработим дизайн за вашия уебсайт, който представя по най-добрия начин публикуваната информация и който е съобразен с различните типове устройства (лаптопи, таблети, телефони). Той ще е базиран на някой от най-популярните дизайни в Alle.bg, което ви дава възможност да правите и вие корекции в бъдеще. Научете повече за дизайните в Alle.bg.
Изработка на нов уебсайт

Съдържание

Ще добавим текстово и визуално съдържание, което вие сте подготвили и предоставили, по оптимален начин. Ще ви дадем препоръки, така че да постигнем още по-добри резултати. Когато сме готови, ще можете и вие да правите корекции използвайки инструментите за управление на съдържанието на Alle.bg.
Изработка на нов уебсайт

Домейн и имейли

Ще ви помогнем за свързването на вашия домейн с новия ви сайт. Ако нямате домейн, може да закупите през профила си в Alle.bg. Ще ви помогнем и с настройките на услугата АБВ на твой домейн, с която може да създаде имейл адреси, които изглеждат професионално.
Изработка на нов уебсайт

Стабилна основа

Вашият уебсайт ще бъде създаден върху платформата Alle.bg, която предоставя всичко необходимо вашият сайт да бъде достъпен 24/7 и да функционира оптимално. Ще получавате всички нови подобрения в Alle.bg автоматично, ако са включени в абонаментния ви план.
Изработка на нов уебсайт

Пълен контрол

Платформата Alle.bg ви дава възможност сами да управлявате сайта си по всяко време от настолен компютър или мобилно устройство. Може да създавате нови страници, добавяте или променяте съдържанието, настройвате дизайна и т.н.

Колко струва?

Цената за изработка на нов сайт е 750лв. с включен ДДС.

В посочена цена са включени:
  • Изграждане на структура и добавяне на съдържание (до 10 страници)
  • Персонализиране на шаблонен дизайн, които да отговаря на вашия стил (цветове, шрифтове и т.н.)
  • Настройки на домейн и имейли

Получавате подарък от нас абонамент за План ПРО за период от 1 година (на стойност 239.40лв.).

Благодарение на технологиите в плаформата Alle.bg успяваме да се фокусираме върху наистина специфичните неща за вашия сайт и по този начин предоставяме качествена услуга на достъпна цена.

В посочената цена не е включена регистрация на домейн. Ако все още не притежавате собствен домейн, може да го поръчате допълнително през профила си в Alle.bg. Цена за .com домейн е около 35лв. на година.

За да функционира сайтът ви след първата година, е необходимо да подновите абонаментния си план (или преминете към друг план, който поддържа нужните ви функционалности) през профила си в Alle.bg.

Необходимо е да подновявате и домейна, без значение дали е закупен през Alle.bg или друга компания.
Изработка на нов уебсайт

Допълнителни услуги

Като добавки към базовата оферта ви предлагаме:
  • Изработка на лого
  • Създаване на съдържание
  • Добавяне на съдържание в повече от 10 страници
  • Дизайн с по-голяма сложност от шаблонния
  • Специфични функционалности

Цената, сроковете и детайлите за всяка допълнителна услуга ще бъдат обсъдени при планирането на сайта.

Заявка за изработка на нов уебсайт

Попълнете тази заявка, ако желаете да ви изработим нов уебсайт. След като я разгледаме ще ви направим финална оферта, като е възможно да се свържем с вас, ако имаме въпроси. В офертата ще са описани сроковете за изработка и материалите, от които имаме нужда. След като получим материалите и плащането ви, ще започнем работа по сайта. След като сме готови и ви го представим, ще сме налични за малки корекции, ако са нужни. В този момент ще можете и вие да го редактирате.
Изпрати заявката