Alle.bg

Изработка на фирмен уебсайт

Изработка на фирмен уебсайт
Имате ли нужда от професионален уебсайт за вашата фирма?
5 причини да изработите уебсайт за своята фирма:

Представяне

Първото нещо, което трябва да направите за да спечелите нови клиенти е да достигнете до тях и им се представите, а един уебсайт може да направи това дори докато вие спите или си почивате. Това е мястото, на което те могат да получат информация за вашата фирма, да научат какво предлагате, къде се намирате и да се свържат с вас.

Продукти и услуги

Собственият уебсайт е най-доброто място, на което можете да представите вашите продукти и услуги. Именно тук вашите клиенти ще очакват да намерят най-пълната информация за тях и вашата дейност, а това е страхотна възможност да направите добро впечатление.

Продажби

Освен описание на вашите продукти и услуги, вашия уебсайт може да съдържа и информация за тяхната поръчка и доставка. Без значение дали приемате поръчки по телефон или имейл, имате физически обект или насочвате към доставчици, това е мястото, на което вашите клиенти ще потърсят нужната им информация за покупка.

Новини и друга актуална информация

Публикуването на новини, промоционални оферти или друга актуална информация е един от начините да поддържате връзка с клиентите си. Канали като Facebook, Twitter и Instagram са много полезни в промотирането на такъв тип съдържание и те могат да насочват към пълната информация във вашия уебсайт.

Собствено място в Интернет

Интернет е част от ежедневието на все повече хора. Тук намираме отговори на въпроси си, тук научаваме новините, тук се забавляваме и тук се свързваме с приятелите си. Услуги като Facebook, Skype и Viber ни помагат да достигнем по-голяма аудитория и повече клиенти, но трябва да внимаваме със зависимостта си от тях. Това, че до днес сме ги използвали за да рекламираме успешно не означава, че и утре ще е така. Именно това е една от основните причини да създадете собствен уебсайт за вашата фирма. Това е вашето собствено място в Интернет, чрез което можете да поддържате контакт с клиентите си години наред, без значение коя социална мрежа използват те.

В Alle.bg ще намерите всичко необходимо за да изградите професионален уебсайт за вашата фирма

Изберете един от готовите дизайни и използвайки инструментите за фини настройки можете да постигнете желаната от вас визия. Дизайните в Alle.bg са оптимизирани както за големи, така и за малки екрани.
С няколко клика на мишката можете да добавите текст, снимки, видео клипове и т.н. във вашия уебсайт. За обновяване на съдържанието са ви нужни единствено браузър и връзка с Интернет.
Разполагате с възможност да създадете неограничен брой страници във вашия уебсайт. В началната страница препоръчваме да поставите привестващ текст, актуална информация и информация за вас. Можете да създадете отделни страници, в които да опишете детайлите и да предоставите контактна информация.
След като създадете своя уебсайт и започнете да го рекламирате ще дойде моментът, в който ще искате да знаете колко ефективен е той. В уебсайта си в Alle.bg можете да намерите информация за посетители си по дни и по страници и да я използвате за да го подобрите.
Вашият уебсайт е вашата онлайн визитка, която работи за вас ден и нощ, всеки ден, а хостингът, поддръжката и имплементирането на нови технологии са грижа на екипа на Alle.bg.

Създайте безплатно своя уебсайт само за няколко минути

РЕГИСТРАЦИЯ
Повече информация за създаването на уебсайтове в Alle.bg можете да намерите на началната ни страница и в помощната информация. Ще се радваме да се свържете с нас за да обсъдим идеите ви.