Alle.bg

Клиентите за нас

Мнението на някои от клиентите на Alle.bg за опита им с платформата през изминалите години:
Здравейте, г-н Петков!
Честит юбилей! Наистина платформата Ви е успешена, защото помагате!
Признателна съм Ви, че сте направили тази платформа!
Навремето една основна причина поради, която ви избрах беше, че сте в България и когато имам нужда от помощта ви ще мога да се свържа с вас на български, докато с другите платформи за безплатни сайтове няма как да стане това. И наистина много любезно и сътрудничещо ми оказвахте такава помощ!
Структурата и възможността за свободен дизайн много ми харесаха, благодарение, на които можах да реализирам дизайна и съдържанието, които ми бяха на сърце!
През времето съм ви препоръчвала и ще продължавам да го правя!
Михаела Г., интериорен дизайнер
С благодарност към Г-н Иво Петков и екипа му, за възможностите, които платформата alle.bg предоставя! Поздрави!
Милена Рангелова, Психотерапевт
Платформата Alle.bg прави възможно всеки, дори неспециалист, сам да си създаде сайт. Изключително полезна е бързата и точна комуникация с администраторите, които оказват компетентна помощ при нужда. С Alle.bg въображението не е ограничено от технически бариери.
д-р Ивелина Радилова, ландшафтен архитект, Студио ПЕЙЗАЖ
Alle.bg, използвам вече повече от 5 години. Първоначално за сайтове по проекти и национални програми. От две години учениците ми в часовете по ИТ разработват благодарение на предоставената от вас безплатна регистрация и своите курсови проекти. Изключително лесна за работа, удобна и с възможности. Успех и благодаря!
П. Ангелова
Защо избрах Alle.bg за хостинг на личния ми сайт? Те предлагат възможност сам да създадеш сайт, така както ти го виждаш, така както ти искаш да изглежда, без да е необходимо да разбираш от кодове. Освен че предлагат безплатен домейн, дават възможност за създаването на собствен, което е изключителен плюс за бъдещото развитие на сайта. Цените са достъпни, екипът е отговорен, а качеството на предлаганите услуги е на изключително високо ниво. Не се колебай. Alle.bg е твоето място да развиеш въображението си и да повишиш продажбите!
Ивелина Божичкова, частен учител по химия
Изключително съм доволна от Alle.bg. Използвам го вече 3 години. Сайтовете се създават лесно, с добър дизайн са и също така се управляват много просто. Допълнителните услуги са достъпни и сайтът излиза на първите страници в Google.
Диана Керемедчиева
Преди години, когато за пръв път открих Alle.bg нямах представа, че създаването на собствен сайт може да бъде лесно, креативно и достъпно за всеки. Благодарение на Вас, вече три години за мен това е удоволствие! Вие ни помагате да реализираме нашите мечти, да растем и да се развиваме! И когато видиш професионализма и доброто отношение думите стават излишни.
Амира Попов, Финансов консултант, 4investing.eu
Alle.bg е с удобна и лесна функционалност. Сайт с много и разнообразни възможности, които допринасят за най-добрата реклама и бързо развитие на дейност. Благодаря за перфектното партньорство!
Сандра, метафизик
Alle.bg - това е моят прозорец, през който ме вижда светът и се запознава с моята фирма. С платформата, която ми е предоставена, аз като собственик мога сама да творя своя уебсайт. Благодаря Ви, Alle.bg!
Йорданка Колева, собственик, ДАККО ЕООД - град Варна
Много сме доволни от платформата на Alle.bg, много лесно се работи с нея! Лично за мен е по-приятно от пускане на обява. Всичко е добре подредено и лесно за планиране.
Десислава Георгиева, управител
Видяхте 10 коментара от клиенти на Alle.bg избрани на произволен принцип. Ще се радваме да публикуваме и вашите впечатления.