Клиентите за нас

Мнението на някои от клиентите на Alle.bg за опита им с платформата през изминалите години:
Ако искате да имате мечтания уебсайт и се надявате да го създадете бързо и лесно, то сте попаднали точно където трябва, защото Alle.bg e изключителна възможност за старт, популяризиране и успех на вашия бизнес и то напълно безплатно. Препоръчвам!
Десислава Райкова, управител
Фондация "Веридас" ползва платформата успешно дълги години, за което Ви благодарим за усилията и отношението към Вашите потребители! Екипът работи с хъс и удоволствие, което се отразява на високото качество на услугите, които предлагате! Пожелаваме Ви много щастливи и доволни, клиенти, потребители и бъдете здрави!
Винаги съм получавал необходимата ми помощ и информация относно развитието на създаденият ни сайт във Вашата платформа. Получавал съм компетентна, бърза и точна информация на всички зададени въпроси, дори това да се е налагало в почивни дни както и по време на празници. Надявам се в бъдеще на едно дълго и коректно бизнес сътрудничество.
Емил Илиев, управител на фирма Д енд К Комерс ЕООД
Безплатна, лесна и удобна! Популяризира събития и дейности в Интернет! За мен е изключително удоволствие да препоръчам платформата Alle.bg!
Честит юбилей! Благодаря за възможностите, които ни давате в продължение на 10 години! Здраве и новите успехи да не спират! Така както 12 април е ден на авиацията и космонавтиката, продължавайте напред и нагоре!
Роза Рангелова - главен учител в Средно училище "Отец Паисий", гр. Стамболийки
Alle.bg е, и винаги ще бъде любимата ми платформа за моят уебсайт.
Бяхте невероятни преди 6 години, когато създадох уебсайта си, още по - невероятни сте и днес... Развивате се, градите, а така помагате и на нас да се развиваме и винаги да сме част от Alle.bg.
Много лесно и бързо се работи с alle.bg, което е най-важно за мен в един хост.
Нямам търпение да видя какви нови придобивки и иновации сте подготвили за следващите години :)
Честит 10ти рожден ден, alle.bg!!!
Платформата Alle.bg прави възможно всеки, дори неспециалист, сам да си създаде сайт. Изключително полезна е бързата и точна комуникация с администраторите, които оказват компетентна помощ при нужда. С Alle.bg въображението не е ограничено от технически бариери.
д-р Ивелина Радилова, ландшафтен архитект, Студио ПЕЙЗАЖ
В часовете по Информационни технологии с 8 клас създаваме сайтове чрез Вашия онлайн уеб сайт конструктор. От три години ползвам услугите на Вашия сайт - alle.bg и съм много доволна. Той е на български език, безплатен, много лесен за използване, разполага с доста възможности за вмъкване на различно съдържание в сайта - заглавие, текст, снимки, албум от снимки, анкети, обратна връзка, карта и др. Предоставя и много варианти за настройки на избрания дизайн. Учениците с интерес се стремят да приложат повече от предлаганите от Вас възможности.
По моя препоръка от тази учебна година колежката ми по Информационни технологии също избра да работи с Вашата платформа за създаване на уеб сайт.
Преди четири години с ученичка от нашето училище участвахме в Националния конкурс "Зелена планета" в категория "Създаване на уеб сайт", като използвахме alle.bg и заехме второ място.
Удоволствие е да работя с Вас!
г-жа Калинка Кюранова - преподавател в ПГСС "Никола Пущкаров" - Попово
Alle.bg - това е моят прозорец, през който ме вижда светът и се запознава с моята фирма. С платформата, която ми е предоставена, аз като собственик мога сама да творя своя уебсайт. Благодаря Ви, Alle.bg!
Йорданка Колева, собственик, ДАККО ЕООД - град Варна
Ползата ми от Alle.bg без съмнение е голяма, защото по този начин имам възможност да покажа моите произведения. Без Вас, едва ли бих могъл да достигна до потенциалните клиенти и да печеля.
Костадин Димитров, художник дърворезбар
Здравейте Иво Петков,
Казвам се Силва Атанасова и съм дългогодишен преподавател по Информатика и пo Информационни технологии. Първо искам да Благодаря на Вас и на Вашият екип затова, че през изминалите 9 години през които съм Ваш клиент, ми давахте възможност да съхранявам важни за мен и за моята работа файлове в Интернет. Моите сайтове в платформата ALLE.Bg се ползваха като електронни учебници с упражнения по Информационни технологии и Програмиране от моите ученици и колеги.
В момента съм създала сайт-галерия (tehno101.alle.bg), в който качвам най-сполучливите задачи, изпълнени от учениците ми. В това трудно време, в което учим от домовете си, това е голяма възможност за мен и голяма радост за децата да видят творбите си
в сайта tehno101.alle.bg. Те могат с гордост да ги показват на своите родители и приятели. Препоръчвам на колегите ми учители да използват платформата alle.bg за да създават сайтове за споделяне на идеи и творчески проекти. С уважение и благодарност.
Силва Атанасова
Видяхте 10 коментара от клиенти на Alle.bg избрани на произволен принцип. Ще се радваме да публикуваме и вашите впечатления.