Alle.bg

Клиентите за нас

Мнението на някои от клиентите на Alle.bg за опита им с платформата през изминалите години:
През последните 7 години ползваме успешно платформата ALLE.BG. Чрез нея промотираме нашата дейност - научно-изследователска и консултантска дейност в областта на чистите водородни и водород-хибридни горива, материали, системи и технологии, като осъществяваме множество бизнес контакти и достигаме до редица организации, клиенти и партньори у нас и в чужбина. Препоръчваме я на всеки, който желае да популяризира своя бизнес или друга дейност по света и у нас.
колектива на Грейнис ООД Водород България
Здравейте Иво Петков,
Казвам се Силва Атанасова и съм дългогодишен преподавател по Информатика и пo Информационни технологии. Първо искам да Благодаря на Вас и на Вашият екип затова, че през изминалите 9 години през които съм Ваш клиент, ми давахте възможност да съхранявам важни за мен и за моята работа файлове в Интернет. Моите сайтове в платформата ALLE.Bg се ползваха като електронни учебници с упражнения по Информационни технологии и Програмиране от моите ученици и колеги.
В момента съм създала сайт-галерия (tehno101.alle.bg), в който качвам най-сполучливите задачи, изпълнени от учениците ми. В това трудно време, в което учим от домовете си, това е голяма възможност за мен и голяма радост за децата да видят творбите си
в сайта tehno101.alle.bg. Те могат с гордост да ги показват на своите родители и приятели. Препоръчвам на колегите ми учители да използват платформата alle.bg за да създават сайтове за споделяне на идеи и творчески проекти. С уважение и благодарност.
Силва Атанасова
С минимални усилия всеки може да създаде сайт, отговарящ на нуждите му. Страхотни дизайни, много функции и не на последно място - безплатно е. Приемам Alle.bg като партньор.
Румен Кралев
Казвам се д-р Георги Малчев. Преподавам физика и астрономия в Петрич и съм създател на двата сайта optika.alle.bg и fizika-distancionno.alle.bg. Препоръчвам платформата alle.bg на всеки, който има нужда да представи себе си и своите дейности, услуги или продукти по един съвременен и достъпен начин. Сайтовете на alle.bg впечатляват с красив дизайн и лесно поддържане на информационните ресурси. Достъпът до тях става безпроблемно както от стационари компютри, така и от мобилни устройства. Определено това е моят начин за едно креативно и запомнящо презентиране в Интернет. Използвайте смело възможностите на тази страхотна платформа!
Alle.bg, използвам вече повече от 5 години. Първоначално за сайтове по проекти и национални програми. От две години учениците ми в часовете по ИТ разработват благодарение на предоставената от вас безплатна регистрация и своите курсови проекти. Изключително лесна за работа, удобна и с възможности. Успех и благодаря!
П. Ангелова
Ползата ми от Alle.bg без съмнение е голяма, защото по този начин имам възможност да покажа моите произведения. Без Вас, едва ли бих могъл да достигна до потенциалните клиенти и да печеля.
Костадин Димитров, художник дърворезбар
Много сме доволни от платформата на Alle.bg, много лесно се работи с нея! Лично за мен е по-приятно от пускане на обява. Всичко е добре подредено и лесно за планиране.
Десислава Георгиева, управител
Благодарим от сърце за това, че сме част от вас в Alle.bg. От създаването на страницата ни до момента ние сме благодарни, че можем безплатно да ползваме вашата услуга, а нас да ни виждат приятели от близо и далеч. Радваме се че можем да създаваме нови и нови събития ползвайки основната страница в Alle.bg - asenovopp1927.alle.bg. В напрегнатото и забързано ежедневие, ние чрез Вас, можем да бъдем полезни на своите потребители. Успяхме да помогнем на колеги от общината да направят своите страници и се надяваме с това да сме си били взаимно полезни. Още веднъж нашите благодарности за предоставената възможност да сме част от глобалното общество именно чриз Alle.bg.
Мария Иванова, библиотекар - секретар
Винаги съм получавал необходимата ми помощ и информация относно развитието на създаденият ни сайт във Вашата платформа. Получавал съм компетентна, бърза и точна информация на всички зададени въпроси, дори това да се е налагало в почивни дни както и по време на празници. Надявам се в бъдеще на едно дълго и коректно бизнес сътрудничество.
Емил Илиев, управител на фирма Д енд К Комерс ЕООД
Малко импулсивно създадох страница на фирмата ни в Alle.bg. Всичко стана бързо и лесно, пробвах няколко дизайна, докато си избера. Малко повече време ми отне създаването на текста и изборът на подходящи снимки. Когато получих първото запитване от формата за контакт в сайта ни бях много щастлива :) В последствие регистрирах домейн bgskele.com, и лесно го свързах с направения сайт. Харесва ми това, че по всяко време лесно мога да обновя информацията в сайта.
Таня Лозанова, тех. секретар
Видяхте 10 коментара от клиенти на Alle.bg избрани на произволен принцип. Ще се радваме да публикуваме и вашите впечатления.