Клиентите за нас

Мнението на някои от клиентите на Alle.bg за опита им с платформата през изминалите години:
Alle.bg е с удобна и лесна функционалност. Сайт с много и разнообразни възможности, които допринасят за най-добрата реклама и бързо развитие на дейност. Благодаря за перфектното партньорство!
Сандра, метафизик
Благодаря Ви за прекрасния продукт, който сте създали.
Не спирайте да се развивате, както го правите и до сега.
Любомир Годжев - Управител на Счетоводна къща ЕМ ЕЛ ДЖИ гр. Стара Загора
Alle.bg, използвам вече повече от 5 години. Първоначално за сайтове по проекти и национални програми. От две години учениците ми в часовете по ИТ разработват благодарение на предоставената от вас безплатна регистрация и своите курсови проекти. Изключително лесна за работа, удобна и с възможности. Успех и благодаря!
П. Ангелова
Препоръчвам сайта на всички, които търсят възможност да развият своя бизнес или, както е в моя случай, да представят
някакво свое хоби. Благодаря на хората от alle.bg за удоволствието да работя с тях!
Петко Стойчев
Здравейте, г-н Петков!
Честит юбилей! Наистина платформата Ви е успешена, защото помагате!
Признателна съм Ви, че сте направили тази платформа!
Навремето една основна причина поради, която ви избрах беше, че сте в България и когато имам нужда от помощта ви ще мога да се свържа с вас на български, докато с другите платформи за безплатни сайтове няма как да стане това. И наистина много любезно и сътрудничещо ми оказвахте такава помощ!
Структурата и възможността за свободен дизайн много ми харесаха, благодарение, на които можах да реализирам дизайна и съдържанието, които ми бяха на сърце!
През времето съм ви препоръчвала и ще продължавам да го правя!
Михаела Г., интериорен дизайнер
През последните 7 години ползваме успешно платформата ALLE.BG. Чрез нея промотираме нашата дейност - научно-изследователска и консултантска дейност в областта на чистите водородни и водород-хибридни горива, материали, системи и технологии, като осъществяваме множество бизнес контакти и достигаме до редица организации, клиенти и партньори у нас и в чужбина. Препоръчваме я на всеки, който желае да популяризира своя бизнес или друга дейност по света и у нас.
колектива на Грейнис ООД Водород България
Малко импулсивно създадох страница на фирмата ни в Alle.bg. Всичко стана бързо и лесно, пробвах няколко дизайна, докато си избера. Малко повече време ми отне създаването на текста и изборът на подходящи снимки. Когато получих първото запитване от формата за контакт в сайта ни бях много щастлива :) В последствие регистрирах домейн bgskele.com, и лесно го свързах с направения сайт. Харесва ми това, че по всяко време лесно мога да обновя информацията в сайта.
Таня Лозанова, тех. секретар
Искам да изкажа изключителната си благодарност за възможността, която ми даде alle.bg още преди около 10 години. Да си направиш сайт в alle.bg се оказа толкова лесно и приятно. А с помощта на моите сайтове се свързах с много интересни хора.
Благодаря Ви от сърце!
Ефтимия Ковачева
С минимални усилия всеки може да създаде сайт, отговарящ на нуждите му. Страхотни дизайни, много функции и не на последно място - безплатно е. Приемам Alle.bg като партньор.
Румен Кралев
От 7 години сме заедно, създал съм няколко сайта за различни професионални дейности, с които се занимавам лично. С платформата се работи лесно - има всичко необходимо, което е необходимо на един любител да създаде почти професионален сайт. Развива се непрекъснато и това води до положителни резултати за ползвателите.
Винаги препоръчвам горещо платформата на мои познати и клиенти, макар да не участвам в партньорската ви програма.
Явор Стоянов, застрахователен агент, euroins.eu
Видяхте 10 коментара от клиенти на Alle.bg избрани на произволен принцип. Ще се радваме да публикуваме и вашите впечатления.