Alle.bg / Блог

Елемент Търсачка в alle.bg labs

12 Юни 2012г.
Елемент Търсачка в alle.bg labs
Здравейте,

Днес старираме програмата alle.bg labs, с която ще можете да ни помагате при тестването и развитието на дадена функционалност, преди тя да бъде достъпна от всички. За целта, моля посетете http://alle.bg/labs/ (връзката не е активна вече) и заявете своето желание. Достъп до дадената функционалност ще даваме в зависимост от натоварването на платформата.

Първата от тези функционалности е Елемент Търсачка. За да добавите търсачка в сайта си е необходимо само да добавите този елемент. Препоръчваме да го добавите в страничната лента на своя сайт, за да е видим на всяка страница. Когато посетителите ви направят търсене през него, ще видят списък със страниците в сайта ви, в които се срещат търсените думи.

Не забравяйте, че тази функционалност е все още експериментална и са възможни промени по функционалностите и изгледа и. Моля, споделете вашето мнение за нея след като я разгледате.

Екипът на alle.bg

П.С. Автоматично достъп до елемента Търсачка получават всички, които са активирали платена услуга за някой от своите сайтове в alle.bg. Другите, ще трябва да изчакат за да ги одобрим ръчно.

Коментари

Гост 15 Юли 2012г.
Мерси ..!
Asi Ferd♥va 22 Юли 2012г.
Благодаря, че удобрихте идеята ми!!!
Moon 24 Юли 2012г.
Супер
irina77 28 Август 2012г.
идеята ми харесва много но имам един въпрос как точно да стане добавянето на този елемент в страничната лента от къде да си го копна мерси
Alle.bg 28 Август 2012г.
@irina77 - За да го добавите трябва да се одобрена като тестър в http://alle.bg/labs/