ALLE.BG - БЛОГ

Индивидуални настройки на дизайна на основните елементи

24 Март 2021г.
Индивидуални настройки на дизайна на основните елементи
Днес с радост искаме да ви представим една много значима нова възможност в Alle.bg. С нея можете да настроите визията на елементите Заглавие, Текст, Връзка и Снимка индивидуално, като тя е налична за дизайните Мини и Юнивърсал.

Както знаете, дизайнът и съдържанието на вашия уебсайт са ясно разделени. По този начин можете да направите промяна във визията, без да е нужно да преминавате през всяка страница и всеки елемент в нея. Има места обаче, където индивидуалният подход е много по-подходящ. Такива са например началната страница и долната част на сайта (футъра).

Във видеото можете да видите как да използвате новата функционалност, за да създадете по-приветлива начална страница.
Освен това, добавихме и възможност за копиране на елементи. Това означава, че може да настроите индивидуалната визия на даден елемент, и копирайки го, да получите втори със същата визия. Естествено след това може да смените само съдържанието му.

Коментари

b.pantaleeva 24 Март 2021г.
Здравейте! При мен палитрата не се вижда! Отворих и през друг браузър приложението.
Alle.bg 24 Март 2021г.
b.pantaleeva, въпросната нова функционалност е налична само за дизайните с имена Мини и Юнивърсал. В момента вашият сайт използва дизайнът Класик.
Bogi19919 24 Март 2021г.
Супер.
Shatsi70 26 Март 2021г.
Дали обърнахте внимание, че на настолна версия, това допърнително копиране което сте сложили и стават четири иконки, сега ми пречи да си отворя създанена връзка към друга страница, защото ми заема цялото място върху връзката и не мога да си кликна върху нея? Трябва да отворя с иконка "химикалче" и да отворя връзката към нова страница, което е доста тъпо. Благодаря за вниманието.
Alle.bg 26 Март 2021г.
Shatsi70, бихте ли ни изпратили на лично съобщение адреса на страницата, в която се намира въпросната връзка, за да направим проверка и отстраним проблема. Дотогава можете да изключвате редакцията на съдържанието от менюто за управление на вашия уебсайт, когато искате да отваряте подобни връзки.
Изпрати