Alle.bg / Блог

Ново: Google+, LinkedIn, SlideShare, Yandex и Svejo.net

25 Март 2012г.
Ново: Google+, LinkedIn, SlideShare, Yandex и Svejo.net
Здравейте,

Добавихме опция за споделяне в LinkedIn към елемента "Социални бутони". LinkedIn е социална мрежа за професионалисти (физически лица и фирми). Това е перфектното място да представите бизнеса си, възможностите си и да се свържете с хора, с който можете да си партнирате.

Вашите посетители вече имат възможност да споделят съдържанието ви и в Svejo.net. Това е поредната опция в елемента "Социални бутони". Svejo.net е популярен български сайт за споделяне на интересно съдържание в Интернет. Темите и потребителите му са много разнообразни, така че шанса да нямате тема, която да не се хареса там е много малък.

Създадохме и елемента "Файл в SlideShare". Вече можете да споделите по един много лесен и приятен начин Word, PowerPoint и PDF файловете си. Създайте си акаунт в slideshare.net, качете файловете си там и след това ги добавете в сайта си. Посетителите ви ще могат да ги разглеждат без дори да ги свалят.

Нов елемент "Google фен кутия". Подобно на Facebook фен кутията, можете да покажете кратка информация за вашата страницата в Google+ и да дадете възможност на посетителите ви да ви последват. Вижте пример с нашата страница:
Yandex е най-популярната търсачка в Русия. Подобно на Google и Bing и тя предоставя повече информация за сайта ви чрез услугата Yandex Webmaster. За да достъпите тази информация трябва да имате регистрация. В страницата Настройки на всеки ваш сайт ще видите поле, в което можете да попълните кода за валидация, който ще получите при добавяне на сайта си в Yandex Webmaster.

Коментари

Гост 27 Април 2012г.
СУПЕР СТЕ ПОЗДРАВИ НА ЦЕЛИЯ ЕКИП Е ГЕОРГИЕВ
БоЖиДаР 16 Май 2012г.
как да добавя документ, който може да се сваля, а не да е в SlideShare
Alle.bg 16 Май 2012г.
@БоЖиДаР, можете да качите файла в сайт като http://dox.bg/ и да поставите връзка към него.
sparkos 7 Юни 2012г.
Супер!!!!Благодаря!!!