ALLE.BG - БЛОГ

Партньорска програма на Alle.bg

2 Октомври 2019г.
Партньорска програма на Alle.bg
Вярваме, че през изминалите 9 години успяхме да създадем услуга с голяма добавена стойност и да дадем възможност на всеки да увеличи шансовете си за успех в Интернет. Едно доказателство за това са щастливите ни клиенти. Днес стартираме програма, с която искаме да помогнем на хората, които ни подпрепят и препоръчват, като директно им даваме възможност да генерират допълнителни доходи. Програмата е подходяща и за хора с голяма аудитория, които вярват, че услугите ни могат да бъдат полезни на техните последователи.

С партньорска програма на Alle.bg можете да спечелите до 25% от всяка първа поръчка, направена от клиент, който вие сте насочили към нас. Включването в програмата е безплатно, като за момента има специфики при изплащането на комисионни на физически лица (вижте пълните условия).

Конкретни детайли и примери можете да намерите в помощната ни страница. Ще се радваме да се свържете с нас и да обсъм възможностите свързани с новата ни програмата. Като партньори ще направим всичко нужно за бъде тя максимално полезна за вас.

Коментари

Изпрати