Alle.bg / Блог

Плащане със SMS

13 Декември 2011г.
Плащане със SMS
Здравейте,

Към начините за плащане на услуги в alle.bg добавяме и плащане със SMS. От тази възможност може да се възползвате само за поръчки на стойност до 4.00лв. За целта, трябва да изпратите SMS със специален текст, който ще получите след като създадете поръчката си.

За всяко плащане с банков превод или PayPal заплащате минимална такса от около 3% на оператора. За разлика от тези начини за плащане, таксата на мобилния оператор при пращане на SMS е доста по-голяма - около 50%. Точно за това един SMS за плащане на услуга до 4.00лв в alle.bg ще ви струва 6.00лв с ДДС. Определено не е най-ефективният начин за плащане, но решихме да го добавим, защото е много лесен, бърз и сигурен. Вярваме, че ще е полезен за клиентите ни, които нямат кредитна или дебитна карта или се притесняват да плащат онлайн.

Плащането с SMS е валидно за всички абонати на Mtel, Globul и Vivacom в България.

Моля дайте своя глас в следната анкета:

Кой е най-удобния за вас начин за плащане?

По банков път14
С PayPal18
С кредитна/дебитна карта6
През epay.bg16
През ebg.bg1
През банкомат3
На касите на EasyPay10
Със SMS250
Друг начин (Моля опишете го в коментарите)11
Поздрави,
Недко

Коментари

cynology 19 Февруари 2012г.
Всеки има свое предпочитание за начина на разплащане.Момчетата на alle.bg добре са го преценили :)Аз се разплащам през epay.bg за бизнеса ми е най-добрия вариант :)
Гост 1 Април 2012г.
Супер е ако межеше да плащаме и домейна с sms щеше да е МНОГО ЯКО!!! АЗ ИСКАМ ДОМЕЙН НО НЕ СТАВА НЯМАМ 18 НЯМАМ КРАДИТНА КАРТА И ПАЙ ПАЛ ЛИ Е КВО Е МОГА САМО С sms :(
Пепи Джелебова 5 Април 2012г.
Да и аз съм на същото мнение с смс е по одачно .
barbus 18 Април 2012г.
Със SMS
Rijav9898 29 Септември 2012г.
Добре е да имаш и СМС Услуга в сайта