ALLE.BG - БЛОГ

Подобрения свързани и иконката на вашия уебсайт

13 Юни 2019г.
Подобрения свързани и иконката на вашия уебсайт
Преди няколко дни споделихме в нашия форум една интересна новина от Google. Търсачката на Google вече започва да показва иконката на вашия уебсайт в резултатите от търсене. Една грабваща вниманието иконка може да допринесе за повече посетители и оттам повече клиенти и фенове. Подобен е случаят и с останалите места, на които се вижда тя. Иконката се показва когато посетител запази страница от вашия уебсайт в своя браузър и когато я сподели в социалните мрежи (Facebook например).

Днес добавихме подобрение свързано именно с иконката на вашия уебсайт. Вместо една иконка, вече разполагате с възможност да добавите няколко. Можете да добавите иконки с различни размери, и най-подходящата от тях ще се използва за различните контексти. В лентата с отворени прозорци на браузъра и в търсачката на Google ще се показва тази с най-малък размер (от 16px до 32px), а при споделяне във Facebook тази с най-голям.

В примерната картинка към тази статия можете да видите различните детайли, които можете да покажете или спестите според размера на иконката.

Коментари

tiitibg 13 Юни 2019г.
Благодарим Ви за грижите !
ИВАН ВЪРБАНОВ 13 Юни 2019г.
Супер! Зарадвахте ме много!
Вие сте отличен екип и благодаря извънредно много за отличното взаимодействие.
Нашите успехи в глобалната мрежа са и ваши.
Нюз БГ Репортер е онлайн медия, която сложих на Вашата платформа. Бих искал много хора да знаят, че АLLE. BG е мястото, където може да се правят много хубави и ползотворни неща.
Благодаря Ви.
Ако имате идея за общо взаимодействие - пишете ми.
ИВан Върбанов, издател и главен редактор на Нюз БГ Репортер
ivanvarbanov1@gmail.com newsbgreporter@gmail.com
Христо Сим. Енев 16 Юни 2019г.
Благодаря Ви, Alle.bg ! Страхотни сте.
Христо Енев
luckanov1912 24 Юли 2019г.
Благодаря Ви, Alle.bg!
Мария Великова
Изпрати