Alle.bg / Блог

Поредният пакет подобрения в alle.bg

7 Януари 2012г.
Поредният пакет подобрения в alle.bg
Стартираме годината с нови функционалности и подобрения. Ето някой от тях:

Google Analytics
Това е може би най-добрият инструмент за анализиране на трафика на даден сайт. За да го използвате е необходимо да имате акаунт в Google Analytics и да добавите сайта си в него. Ще получите код, който трябва да попълните в полето "Web Property ID" в страницата "Настройки" на вашия сайт.

Webmaster Tools
Чудите се колко страници от вашият сайт са индексирали търсачите? Или на коя страницата сте за дадена ключова дума? Google, Bing и Yahoo ви предоставят тази информация.
След регистрация в Google Webmaster Тools и Bing Webmaster Tools ще получите код за валидация, който трябва да попълните в съответното поле в страницата "Настройки" на вашия сайт.

RSS
За всеки сайт, който използва блог функционалността на alle.bg се генерира автоматично RSS файл. Чрез този файл читателите ви могат да се абонират за вашия блог и да получават известия веднага след като вие публикувате нова статия. RSS файла за всеки сайт се намира на адрес http://imeto_na_saita_vi.alle.bg/rss.xml. Повечето програми за четене на RSS го намират автоматично.

Повече за интеграцията на Google Analytics и Webmaster Tools на Google и Bing можете да намерите на https://alle.bg/help/информация-за-посещенията/

Поздрави,
alle.bg

П.С. Не забравяйте да използвате социалните бутони по долу. Вашите коментари също са добре дошли.

Коментари

Agent Akali 9 Март 2012г.
това с рсс не го разбрах малко помощ?
laudis 15 Март 2012г.
Харесва ми ,лесно и красиво е при вас.Ако може само още някой и друг темплейт и сте номер едно
Kovacheva 15 Март 2012г.
Супер сте!
Гост 14 Април 2012г.
super ste
cynology 25 Май 2012г.
Браво!