ALLE.BG - БЛОГ

По-лесен и бърз анализ на посещенията

18 Юли 2019г.
По-лесен и бърз анализ на посещенията
Днес, с радост искаме да ви представим поредното подобрение в Alle.bg - възможност за следене и анализиране на посещенията на вашите уебсайтове, без нужда от настройки и интегриране с допълнителни външни услуги. В менюто с инструменти на вашия уебсайт е добавен нов бутон с име “Посетители”, който ще ви отведе до въпросната информация.

Всеки собственик на уебсайт знае, че създаването на качествено съдържание и рекламирането му могат да доведат нови клиенти и фенове. А за да знаем дали вложените усилия и финансов ресурс са насочени в правилната посока е нужно да използваме инструмент за анализиране на посещенията. С инструмента, който представяме днес имате възможност да разберете:
- Колко посетени страници има вашия уебсайт всеки ден
- Кои са местата, от които вашите посетителите намират вашия уебсайт (търсачки, социални мрежи и т.н.)
- Кои са най-популярните страници (или статии) във вашия уебсайт
... и много друга полезна информация. В статистиката са включени всички посещения за изминалите 30 дни, без тези на собственика на уебсайта (докато той е влязъл в акаунта си), направени след 17 юли 2019г.

В помощната страница по темата можете да видите как изглежда въпросният инструмент. Негова цел е да помогне дори и на начинаещия автор на уебсайтове и може да се използва паралелно с Google Analytics, който препоръчвахме през последните години.

Коментари

tiitibg 18 Юли 2019г.
Благодаря Ви ! Настина новината е чудесна. Вие сте просто перфектни. Тази функция е изключително полезна и ми помага много за подобряване на сайта. Благодаря Ви още веднъж че се грижите за да бъдем успешни заедно.
My-first-cooking-site.alle.bg 19 Юли 2019г.
Супер! Нямам търпение да го пробвам!!!
Admin 22 Юли 2019г.
Благодаря, отпада нуждата от външни услуги.
radyraykov@gmail.com 23 Юли 2019г.
Благодаря за новината!
Sky Walker 29 Юли 2019г.
Ставате незаменими! Благодарим за цялото това старание, перфектни сте! :)
Изпрати