ALLE.BG - БЛОГ

Празнуваме 10-и рожден ден!

12 Април 2020г.
Празнуваме 10-и рожден ден!
Здравейте,

Казвам се Иво Петков и на тази дата, точно преди 10 години, публикувах в Интернет пространството първата версия на платформата за създаване на уебсайтове - Alle.bg. Интересът към такъв тип услуга в България се оказа голям, а това от своя страна ни даде нужната мотивация да продължаваме да влагаме усилия и да се развиваме. 10 години по-късно, няколко нови версия и безброй малки подобрения съм горд, че успяваме да ви предложим услуга на топ ниво.

Истинските герои в тази история обаче сте вие. Вие и вашите уебсайтове помагате на хиляди в България и чужбина всеки изминал ден. Вие създавате изкуство, вие представяте нови и иновативни продукти, вие предлагате качествени услуги, вие обучавате бъдещото поколение. Благодарим ви! За нас е чест, че успяваме да спомогнем за вашата дейност и успехи в Интернет.

Време е за подаръци!

Подготвили сме по едно малко подаръче за всеки от вас, с което персонално искаме да ви благодарим за доверието през изминалите години. Можете да вземете своето от https://alle.bg/10.

На всеки рожден ден, с удоволствие поглеждаме назад, но това, което ни вълнува още повече е бъдещето. Планирали сме много интересни неща, които да реализираме в близките седмици и месеци. Както винаги, вашите идеи и предложения са добре дошли.

Благодарим ви, че сме заедно.

Коментари

PStoychev 20 Април 2020г.
ЧРД, много успехи и благодаря за възможността да ползвам Вашия продукт!
Aeronews 21 Април 2020г.
Да 10 е сериозна възраст и показаното от Вас дава големи надежди за бляскаво бъдеще.
Free Univerce 24 Април 2020г.
Честит Рожден Ден!!!
Анонимен 28 Април 2020г.
Честит юбилей!
Благодаря, че Ви има! Вече трета година с ваша помощ работя в часовете по Информационни технологии с учениците от 8 клас по темите за създаване на сайт чрез онлайн конструктори. Платформата Ви е на български език, безплатна, лесна за използване и същевременно предоставяща много възможности за създаване на креативен сайт.
Благодаря Ви, отново!
Бъдете живи, здрави!
aksesoari 5 Май 2020г.
Честит Рожден Ден! Много съм доволна, че съществувате и ВИ благодаря, че ВИ има. Предлагате страхотна възможност на нас, да направим лесно практичен и удобен сайт. Аз лично научих много неща, чрез alle.bg, направих сатове, които са изключително полезни за мен, които имат много посещения. Вие сте изключително коректни и креативни! Пожелавам още много по 10 години!
Изпрати