Alle.bg / Блог

Създайте си форум в alle.bg

11 Септември 2012г.
Създайте си форум в alle.bg
За да спомогнем за по-добрата комуникация между вас (собствениците на сайтове в alle.bg) и вашите посетители, разработихме функционалност за форум. Създаването на форум е също толкова лесно, колкото и да дадете възможност на потребителите си да коментират. Това е елемент, който можете да добавите на всяко място в сайта си. На това място потребителите ще виждат вече създадените теми и ще могат да създават нови. Точно както и при коментарите, можете да включите модериране на темите и отговорите към тях.

За какво е полезен форумът?
С тази функционалност давате възможност на посетителите си да създават нови теми и да отговарят на вече създадени. Ще се улесни обсъждането на конкретен въпрос и дискусията ще бъде видима от всички. Ето и един пример. Имате сайт за фирмата си, която се занимава с производство и продажба на мебели. Можете да очаквате теми като "Какъв е срокът за доставка на кухненско обравеждане в Плевен?", "Може ли да се щамповат вратите на детски гардероб?" и др. Отговорите ви ще помогнат на конкретния клиент, но и на всички други, които се интересуват от тази тема. Едни такива дискусии също са много полезни за представянето на сайта ви в търсачки като Google и Bing.

Ако имате опит в специализиран във форумите софтуер ще забележите една основна разлика. Тя се дължи на концепцията на alle.bg за съдържание. Във форумите в alle.bg няма заложена възможност за основни тематични категории и можете да имате повече от един форум в сайта си. За да създадете основни тематични категории използвайте елементи Заглавие и след всеки от тях по един елемент за форум. Или използвайте подстраници. Имате пълна свобода в подреждането на съдържанието на вашия сайт. Вижте този примерен сайт - http://forum-example.alle.bg/

Очакваме вашите коментари за тази нова функционалност.

Коментари

Ангел Михайлов 15 Октомври 2012г.
СУПЕР
Гост 15 Октомври 2012г.
супер - cool
skilitka 18 Октомври 2012г.
great
Гост 20 Октомври 2012г.
super
Гост 16 Ноември 2012г.
супер