ALLE.BG - БЛОГ

14 години Alle.bg и специална молба към вас

12 Април 2024г.
14 години Alle.bg и специална молба към вас
Днес отбелязваме 14-тия рожден ден на Alle.bg.

През изминалата година Alle.bg "порастна" още малко и се сдоби с нови възможности, които дават възможност за по-бързо и лесно създаване на още по-качествени уебсайтове. Надяваме се да сте се възползвали от тях.

Именно вашите успехи са причината да продължаваме да инвестираме и развиваме платформата. Благодарим ви!

Тази година, бихме искали да ви помолим да се свържете с нас и да ни разкажете своята история свързана с Alle.bg. Как научихте за Alle.bg, какви са вашите цели и как Alle.bg помогна да ги постигнете? Какво искате да постигнете в бъдеще? Как можем да подобрим Alle.bg за да ви бъдем още по-полезни?

Може да изпратите отговорите си като коментар към този пост или през формата за контакти.

Коментари

ИВАН ВЪРБАНОВ 20 Април
Честит рожден ден, Иво!
Честит рожден ден, на целия екип!
Честит 14-и рожден ден, Alle.bg!

Избрах платформата alle.bg, за да стартирам свой информационен сайт. Беше през далечната 2014-а година. Кръстих платформата си за независима журналистика The News BG Reporter.
Оттогава я развивам, пиша, публикувам, а бранда вече е достатъчно авторитетен и разпознаваем. Е, и заради качеството на съдържанието, което публикувам.
Искам да благодаря публично на целия екип на платформата Alle.bg - през годините винаги сме били заедно! Когато е имало оперативни проблеми или нужда от реакция съм получавал от Вас съпорт навреме и компетентно. Благодаря!
В търсачката заглавията на новините излизат на много добро място напред, което ни прави читаеми. Това безспорно е успех, който трябва да бъде отбелязан.
Благодаря за подадената ръка и шанса да се развиваме успоредно - успешно, бързо, и заедно! Хубаво е да усещам Вашата подкрепа, а Вие - нашата!
Единственият ми страх идват от ограничението за пространството, когато бих искал да качвам повече снимки. И че то все свършва. Не е неограничено, както в други блог-платформи, но пък сайтът си е сайт.
Мечтая и за хубав динамичен дизайн, пъстра начална страница.
Но, засега, всичко, което правим заедно е добро, защото устоя на времето.
14 години Вие, и 10 години - ние, си е успех.
Един за всички, и всички за един!
Благодарим Ви!
И нека си пожелаем - стабилност, възходящ тренд на читатели, услуги, развитие, надграждане, популярност и доверие в нашите потребители и читатели!
Радвам се, че информационния сайт The News BG Reporter е на платформата Alle.bg и ние сме Вие, а Вие - ние. Припознаваме се и така си парнираме.
Успех!
На добър час!
И още 14 x 14 x 14 x 14 на степен по безкрай!
Честита годишнина, колеги, приятели и съмишленици от Alle.bg!

С уважение и сърдечни привети,
Иван Върбанов, журналист
Velizar 23 Април
happy birthday
Анонимен 24 Април
Честит рожден ден! Научих за alle.bg от училище и го използвам и до днес. Наистина сте помогнали на страшно много хора, включителнои и мен, и със сигурност ще продължавате да помагате! Единствено може да се поработи малко повече със снимките, но наистина нямам друга забележка. Благодарим ви за възможността, която ни давате да творим и ви желая още много успехи и години!
avtokurs.alle.bg 6 Май
Благодаря ви ,че ви има.Благодарение на вас изградих бизнес от който печеля добре.Бъдете живи и здрави и все така успешни.
ssmanager 19 Май
Здравейте,
Въпреки закъснението Ви пожелавам успешна година и много потребители и ползватели! Аз научих за alle.bg преди 10год. от рекламен банер и реших съвсем любителски да направя уебсайт. Трябва да отбележа, че това бяха първите ми стъпки в тази материя и неоспорим факт е, че без вас нямаше да се справя. Благодаря и желая здраве на целия екип.
Изпрати