Alle.bg / Блог

Alle.bg на 8 години

12 Април 2018г.
Alle.bg на 8 години
На днешния ден, преди 8 години стартирахме Alle.bg.

Още от първите дни видяхме голям интерес към платформата, който продължава да расте с всеки изминал ден. През това време успяхме да помогнем на много малки и средни бизнеси да покажат услугите и продуктите си в Интернет, успяхме да помогнем на много професионалисти да покажат уменията и проектите си, успяхме да помогнем и на много други да изградят лични и фен уебсайтове. Именно вашите успехи ни карат да се чувстваме и ние успешни.

През изминалата година направихме няколко големи промени в Alle.bg, които виждаме, че вече дават страхотни резултати. Обновихме инструментите, с които управлявате вашите уебсайтове и те вече работят и на мобилни устройства. Пуснахме и изцяло нов изглед на частта за управление на вашия акаунт (поръчки, домейни, лични съобщения и т.н.). Със сигурност няма да спрем дотук. Още през следващите седмици можете да очаквате още новости.

За нас е изключителна чест да бъдем до вас и да ви помагаме да постигате успехи в Интернет. Благодарим ви за вярата в нас и подкрепата през изминалите години.

Коментари

My-first-cooking-site.alle.bg 13 Април 2018г.
Честит рожден ден alle.bg ! Радвам се, че ви има