Alle.bg / Блог

alle.bg - нова версия

2 Октомври 2011г.
alle.bg - нова версия
Здравейте,

Сигурно ви е направило впечатление, че през последните месеци усилено търсим вашето мнение за подобрения, които можем да направим по alle.bg. Получихме много идеи, за което искрено ви благодарим.

Днес можем да ви представим първата серия от многото предстоящи промени, която се осъществи благодарение на общите ни усилия:

По-бърз сървър  - С нарастване броя на потребителите в сайта се наложи мигрирането на нов, по-добър сървър. Можете да усетите осезаема разлика в скоростта, с която се зареждат вашите сайтове.

Ново ядро на сайта - Това може би е една от най-важните промени. След внимателно преглеждане на предложенията ви, осъзнахме нуждата да подобрим ядрото на нашият сайт, така че да има възможност тези предложения да се случат. Една малка част можете да видите днес. Работим усилено по останалите.

Социални бутони - Вече можете да използвате елемента “Социални бутони”, с който да популяризирате сайтовете си в социалните мрежи - Facebook, Twitter и Goolge+.

Facebook фен кутия - популяризирайте своите фен страници през вашите сайтове.

Профили - Потребителите в сайта имат профили с информация за себе си. Всеки потребител може да качи картинка на профила си, която да се показва при коментиране в неговия или в други сайтове в alle.bg.

<html/> - В тази версия можете да намерите дългоочаквания html елемент, с който можете да направите сайтовете си още по-интересни.

Благодарим ви отново. Имаме нужда от вашата подкрепа и коментари, за да разберем дали посоката, в която сме поели е правилна.  Ще се радваме, ако промените ви харесват или има нещо, което ви притеснява да споделите вашето мнение, като напишете коментар или използвате “социалните бутони” по долу.

Поздрави,
Екипът на alle.bg

Коментари

Гост 11 Ноември 2011г.
как да си вляза в моя блог, като ми отхвърля паролата, която имам.
Гост 11 Ноември 2011г.
snejnabyrq

Не мога да си влезна с паролата, нова ли регистрация всеки път трябва да правя или просто да се откажа от сайта?
Гост 11 Ноември 2011г.
Имам същият проблем, като Петя Савова и най-ужасното нещо е че ми се случва за втори път. С първата регистрация реших че наистина съм объркала паролата, но този път се повтаря. Изписвам паролата и ми дава че не е вярна.
snejnabyrq
Alle.bg 11 Ноември 2011г.
@Гост 14019, моля изпратени ни писмо през формата за контакти.
Love my Animals 17 Декември 2011г.
Определено новата версия е по-добра от старата.Браво!