ALLE.BG - ФОРУМ

Опростен изглед за телевизори

Bogi19919 2 Октомври 2022г.
Сайтовете за компютри и телефони от Alle.bg работят прекрасно. Обаче опитах да отворя един от сайтовете на телевизор и се оказва, че е много бавен, защото телевизора е много слаб, както много други от ценовия клас 400 - 1200лв. Говоря за малък смарт телевизор LG 24MT49S-PZ. Дизайните Класик по спомен мисля, че имаха опростен изглед за телефони, затова питам дали може да има и опростен изглед за телевизори? Гледах Gmail и те имат такава алтернатива която се казва опростен html изглед. Също ако някой използва Смарт телевизор също нека сподели мнение или идея.
Alle.bg 3 Октомври 2022г.
Здравейте,

Съгласни сме, че има устройства (телевизори, телефони и т.н.), които нямат нужните ресурси (CPU, RAM и т.н.), за да възпроизвеждат адекватно един модерен уебсайт реализиран с модерни технологии. В бъдеще сме планирали добавянето на възможност за фини настройки в зависимост от използваното устройство, но те отново ще са базирани на същите технологии. С тях може би ще успеете да оптимизирате някои части на сайта си.

Gmail предлагат опростен HTML изглед, който е фундаментално различен от основния им изглед. Тъй като при този подход има много специфики, ние не планираме да предлагаме такава възможност.
Изпрати