Valentin 30 Септември 2022г.
Здравейте, в момента работя по проект от университета ми и реших да започна с един обикновен сайт при Вас. Вчера започнах да ровя из старите ми уебсайтове(през 2016,2017 когато съм ги създавал) и намерих дизайн в тях, който не мога да го сложа в сегашния ми сайт(този от проекта). На дизайна пише "Фирма ООД", а този не го намирам из всички дизайни. Използвах бутона "Експорт/Импорт", но не ми позволява да сложа точно този дизайн. Бих се радвал да използвам едни от старите дизайни, за да завърша по-перфектно проекта. Благодаря за отделеното време.
Alle.bg 30 Септември 2022г.
Здравейте,
За да работи "Импорт", трябва да сте избрали за сайта си дизайна, който е използван и на стария ви сайт. Това може би е Класик, Юнивърсал или Мини. Т.е. ако сте опитвате да импортвате настройки на дизайна Класик в дизайна Юнивърсал, няма да стане.
За да работи "Импорт", трябва да сте избрали за сайта си дизайна, който е използван и на стария ви сайт. Това може би е Класик, Юнивърсал или Мини. Т.е. ако сте опитвате да импортвате настройки на дизайна Класик в дизайна Юнивърсал, няма да стане.
Valentin 1 Октомври 2022г.
Въпроса е там, че когато създам сайт, не ми излиза опция на класик. Излиза ми само "мини, юнивърсал, уно и про пакет". Класик е да, но го няма като опция. Как мога да сложа него точно?
Alle.bg 1 Октомври 2022г.
След като създадете сайта посетете Дизайн (от менюто за управление). След това ще видите пълния списък с дизайни, с които разполагате, включително и Класик.
Valentin 2 Октомври 2022г.
Вече го открих. Благодаря за помощта. Лошото е, че когато започнеш да създаваш сайт го няма като опция, ако желаете може да го сложите като опция. Всичко добро!