ALLE.BG - ФОРУМ

Търся дизайн с който съм работил през 2016 година.

Valentin 30 Септември 2022г.
Здравейте, в момента работя по проект от университета ми и реших да започна с един обикновен сайт при Вас. Вчера започнах да ровя из старите ми уебсайтове(през 2016,2017 когато съм ги създавал) и намерих дизайн в тях, който не мога да го сложа в сегашния ми сайт(този от проекта). На дизайна пише "Фирма ООД", а този не го намирам из всички дизайни. Използвах бутона "Експорт/Импорт", но не ми позволява да сложа точно този дизайн. Бих се радвал да използвам едни от старите дизайни, за да завърша по-перфектно проекта. Благодаря за отделеното време.
Alle.bg 30 Септември 2022г.
Здравейте,
За да работи "Импорт", трябва да сте избрали за сайта си дизайна, който е използван и на стария ви сайт. Това може би е Класик, Юнивърсал или Мини. Т.е. ако сте опитвате да импортвате настройки на дизайна Класик в дизайна Юнивърсал, няма да стане.
Valentin 1 Октомври 2022г.
Въпроса е там, че когато създам сайт, не ми излиза опция на класик. Излиза ми само "мини, юнивърсал, уно и про пакет". Класик е да, но го няма като опция. Как мога да сложа него точно?
Alle.bg 1 Октомври 2022г.
След като създадете сайта посетете Дизайн (от менюто за управление). След това ще видите пълния списък с дизайни, с които разполагате, включително и Класик.
Valentin 2 Октомври 2022г.
Вече го открих. Благодаря за помощта. Лошото е, че когато започнеш да създаваш сайт го няма като опция, ако желаете може да го сложите като опция. Всичко добро!
Изпрати