- Помощна информация

Допълнителни платени услуги

По ваше желание можете да активирате някои от допълнителните ни платени услуги за своя уебсайт. Те се предлагат на абонаментен принцип. Минималният срок за активирането им е 1 месец, като за някои от тях разполагате с възможност да ги изпробвате безплатно за период от 3 дни.

Индивидуални услуги

Допълнително място
Безплатно разполагате с 10MB място за снимки. На цена от 2.95лв. можете да закупите +1GB място за един месец. 1GB събира около 1600 висококачествени снимки. Няма ограничение за GB-ите, които можете да закупите.

Без реклами
В уебсайта ви показваме реклами, които ни помагат да предлагаме Alle.bg безплатно. Ако желаете можете да ги премахнете като активирате тази услуга. Цената за един месец е 3.95лв.

Използване на собствен домейн
При създаването на своя уебсайт в Alle.bg вие избирате неговия домейн, който е от вида website.alle.bg. Активирайки тази услуга ще можете да смените безплатния си домейн със собствен (от вида example.bg, example.com и т.н.). Цената и за един месец е 1.45лв.

Без връзка към Alle.bg
В долната част на уебсайта ви има връзка към Alle.bg, която показва на посетителите ви, че той с гордост използва нашата платформа. Ако правите уебсайтове за клиенти или просто искате да премахнете този надпис, моля активирайте тази услуга. Цената и за един месец е 1.45лв.

Търсачка
Ако имате много текстово съдържание и страници в уебсайта си, би било добре да предложите възможност за търсене на посетителите си. Активирайки тази услуга ще можете да добавите елемента Търсачка в него. Цената и за един месец е 1.45лв.

Инструмент за одит
Във вашия уебсайт ще намерите инструмент, с който да проверите страниците и настройките за липсващи заглавия и описания, неработещи връзки и т.н., като безплатно можете да анализирате до три страници. С тази услуга можете да направите одит на всички страници. Цената и за един месец е 1.45лв.

Форуми
Дава възможност на вас и на вашите посетителите да дискутирате различни теми публично. По този начин ще създадете съдържание, което да бъде полезно и в бъдеще. Цената за един месец е 2.95лв.

Пакет ПРО

Пакетна услуга, която включва допълнителни дизайни, възможност за допълнителни езици, възможност за добавяне на HTML код без ограничения и следните индивидуални услуги и по този начин намаля общата им цена с около 37%:
- Използване на собствен домейн
- Допълнително място (1GB)
- Без реклами
- Търсачка
- Без връзка към Alle.bg
- Инструмент за одит
- Форуми
Цената за един месец е 9.95лв.
Освен допълнителните платени услуги, които можете да закупите за вашия уебсайт, можете да закупите и собствен домейн, който да използвате в комбинация с услугата "Използване на собствен домейн".
Вижте как можете да закупите показаните допълнителните услуги за своя уебсайт.
Посочените цени включват ДДС.