- Помощ

Допълнителни платени услуги

По ваше желание можете да активирате някои от допълнителните ни платени услуги за своя уебсайт. Те се предлагат на абонаментен принцип. Минималният срок за активирането им е 1 месец, като за някои от тях разполагате с възможност да ги изпробвате безплатно за период от 3 дни.

Индивидуални услуги

Допълнително място
Безплатно разполагате с 10MB място за снимки. На цена от 2.95лв. можете да закупите +1GB място за един месец. 1GB събира около 1600 висококачествени снимки. Няма ограничение за GB-ите, които можете да закупите.

Без реклами
В уебсайта ви показваме реклами, които ни помагат да предлагаме Alle.bg безплатно. Ако желаете можете да ги премахнете като активирате тази услуга. Цената за един месец е 3.95лв.

Използване на собствен домейн
При създаването на своя уебсайт в Alle.bg вие избирате неговия домейн, който е от вида website.alle.bg. Активирайки тази услуга ще можете да смените безплатния си домейн със собствен (от вида example.bg, example.com и т.н.). Цената и за един месец е 1.45лв.

Без връзка към Alle.bg
В долната част на уебсайта ви има връзка към Alle.bg, която показва на посетителите ви, че той с гордост използва нашата платформа. Ако правите уебсайтове за клиенти или просто искате да премахнете този надпис, моля активирайте тази услуга. Цената и за един месец е 1.45лв.

Търсачка
Ако имате много текстово съдържание и страници в уебсайта си, би било добре да предложите възможност за търсене на посетителите си. Активирайки тази услуга ще можете да добавите елемента Търсачка в него. Цената и за един месец е 1.45лв.

Инструмент за одит
Във вашия уебсайт ще намерите инструмент, с който да проверите страниците и настройките за липсващи заглавия и описания, неработещи връзки и т.н., като безплатно можете да анализирате до три страници. С тази услуга можете да направите одит на всички страници. Цената и за един месец е 1.45лв.

Форуми
Дава възможност на вас и на вашите посетителите да дискутирате различни теми публично. По този начин ще създадете съдържание, което да бъде полезно и в бъдеще. Цената за един месец е 2.95лв.

Пакет ПРО

Пакетна услуга, която включва допълнителни дизайни, възможност за допълнителни езици, възможност за добавяне на HTML код без ограничения и следните индивидуални услуги и по този начин намаля общата им цена с около 37%:
- Използване на собствен домейн
- Допълнително място (1GB)
- Без реклами
- Търсачка
- Без връзка към Alle.bg
- Инструмент за одит
- Форуми
Цената за един месец е 9.95лв.
Освен допълнителните платени услуги, които можете да закупите за вашия уебсайт, можете да закупите и собствен домейн, който да използвате в комбинация с услугата "Използване на собствен домейн".
Вижте как можете да закупите показаните допълнителните услуги за своя уебсайт.
Посочените цени включват ДДС.