Alle.bg / Помощна информация

Известия

В началната си страница можете да видите списък с известия свързани с вашия акаунт и вашите уебсайтове. Можете да заявите изпращане на копие на всяко ново известие по описаните по-долу начини. Така ще можете да отговорите бързо на нов коментар или лично съобщение, ще бъдете информирани за изтичащи платени услуги и домейни и т.н.

Известия на моите устройства

Някои от популярните браузъри (Chrome, Firefox, Opera, Vivaldi) предоставят възможност да получавате известия на устройствата, на които са инстралирани. Единственото, което трябва да направите е да ги активирате за съответното устройство.

След като посетите началната си страница натиснете бутона "настройки", който се намира в раздела "Известия".
Известия
Ако браузърът ви поддържа такава възможност ще разполагате с бутон "Активирай". Натиснете го и потвърдете желанието си още веднъж.
Известия
По всяко време можете да се върнете на този екран и да деактивирате известията за даденото устройство.
Браузърът ви предоставя възможност да забраните известията от даден уебсайт. Това може би е причина да не получавате известия от Alle.bg. Можете да ги разрешите отново по начина показан по-долу. Примерът е за Google Chrome.
Известия

Известия по имейл

Ако ново известие не е отворено през началната ви страница (или през известие от по-горния вид) ще получите негово копие на своя имейл адрес. Може да очаквате такова копие след около един час след показването му в акаунта ви.
По подразбиране получавате копия само на някои типове известия. От настройките можете да активирате и други.