- Помощна информация

Известия

В най-горната част на началната ви страница е публикуван списък с известия свързани с вашия акаунт и вашите уебсайтове. Можете да заявите изпращане на копие на всяко ново известие по описаните по-долу начини. По този начин ще можете да отговорите бързо на нов коментар или лично съобщение, ще бъдете информирани за изтичащи платени услуги и домейни и т.н.

Известия по имейл

След като посетите началната си страница, натиснете бутона с иконката "писмо" и изберете типовете известия, които желаете да получавате по имейл. Може да очаквате писмата около 30 минути след показване на известието в акаунта ви.
Известия

Известия на моите устройства

Някои от популярните браузъри (Chrome, Firefox, Opera, Vivaldi) предоставят възможност да получавате известия на устройствата, на които са инстралирани. Единственото, което трябва да направите е да ги активирате за съответното устройство.

След като посетите началната си страница натиснете бутона със символа "камбанка", който се намира в раздела "Известия".
Известия
Ако браузърът ви поддържа такава възможност ще разполагате с бутон "Активирай". Натиснете го и потвърдете желанието си още веднъж.
Известия
По всяко време можете да се върнете на този екран и да деактивирате известията за даденото устройство.
Браузърът ви предоставя възможност да забраните известията от даден уебсайт. Това може би е причината да не получавате известия от Alle.bg. Можете да ги разрешите отново по начина показан по-долу. Примерът е за Google Chrome.
Известия