ALLE.BG - ПОМОЩНА ИНФОРМАЦИЯ

Известия

В най-горната част на началната ви страница е публикуван списък с известия свързани с вашия акаунт и вашите уебсайтове. Можете да заявите изпращане на копие на всяко ново известие по описаните по-долу начини. По този начин ще можете да отговорите бързо на нов коментар или лично съобщение, ще бъдете информирани за изтичащи абонаменти и домейни и т.н.
Известия

Известия по имейл

След като посетите началната си страница, натиснете бутона с иконката "писмо" и изберете типовете известия, които желаете да получавате по имейл. Може да очаквате писмата около 30 минути след показване на известието в акаунта ви.

Известия на моите устройства

Някои от популярните браузъри (Chrome, Firefox, Opera, Vivaldi) предоставят възможност да получавате известия на устройствата, на които са инстралирани. Единственото, което трябва да направите е да ги активирате за съответното устройство.

След като посетите началната си страница натиснете бутона със символа "камбанка", който се намира в раздела "Известия".
Ако браузърът ви поддържа такава възможност ще разполагате с бутон "Активирай". Натиснете го и потвърдете желанието си още веднъж.
Известия
По всяко време можете да се върнете на този екран и да деактивирате известията за даденото устройство.
Браузърът ви предоставя възможност да забраните известията от даден уебсайт. Това може би е причината да не получавате известия от Alle.bg. Можете да ги разрешите отново по начина показан по-долу. Примерът е за Google Chrome.
Известия