ALLE.BG - ПОМОЩНА ИНФОРМАЦИЯ

Какво е Alle.bg?

Alle.bg включва в себе си три услуги, които са ви напълно достатъчни за имате собствен уебсайт само след няколко минути:

1. Инструменти за управление на съдържанието

С инструментите, които предоставяме можете напълно безплатно да създадете уебсайт с неограничен брой страници, в които да добавите текст, снимки, видео клипове, карти и т.н. Можете да изберете един от подготвените от нас дизайни и да го настроите според вашия вкус. Единственото, от което имате нужда е съвременен браузър и връзка с Интернет. Няма нужда да сваляте и инсталирате допълнителен софтуер. Дори можете да го направите през телефон или таблет.

2. Домейн

Всеки уебсайт в Alle.bg получава собствен домейн от вида example.alle.bg безплатно. Разполагате с възможност за използвате свой собствен домейн.

3. Хостинг

Всеки уебсайт в Alle.bg получава хостинг безплатно, без ограничения на трафика.

Неограничен брой сайтове

В Alle.bg няма ограничение за броя уебсайтове, които можете да създадете. В един акаунт можете да създадете лични, фирмени и фен сайтове. Препоръчваме да използвате различни акаунти, ако планирате смяна на собствеността на даден уебсайт.

Допълнителни подобрения

За тези от вас, които искат уебсайтът им в Alle.bg да изглежда още по-професионално предоставяме допълнителни подобрения и възможност за използване на собствен домейн (.com, .net и т.н).

Как да си направя уебсайт?

За да създадете собствен уебсайт трябва:
2.  Да изберете свободен домейн (от вида example.alle.bg)
3.  Да добавите съдържание (текст, снимки, видео клипове, ...)

Първите две стъпки отнемат само няколко минути, но от качеството на третата зависи колко успешен ще бъде уебсайтът ви. Подготвили сме ръководство, с които да ви улесним.