Alle.bg / Помощна информация

Html код

Елементът "Html код" позволява да поставяте HTML съдържание в уебсайта си. Така получавате максимална гъвкавост при форматиране на вашето съдържание и възможност за интегриране на различни уеб услуги.
Освен пълната свобода, която дава HTML кодът, той носи и рискове за правилното визуализиране на страницата, в която е добавен. Носи и рискове за самите посетителите. Именно затова предоставяме две нива на защита:

1. Премахване на JavaScript и потенциално опасен код
В този режим се премахва JavaScript кодът (чрез него могат да се направят нежелани модификации по страницата) и HTML таговете script, embed, frame, iframe, form, input, object и textarea. Този режим е подходящ, когато искате да добавите текст, картинки или други елементи, чиято цел е чисто визуална.

2. Изолиране на кода от съдържанието на страницата
В този режим HTML кодът, който сте добавили се поставя в рамка (iframe). Така невалиден или опасен код не може да повлияе негативно на текущата страницата. Препоръчваме този режим когато добавяте код, който не познавате (който ви е даден от трета страна например).
HTML кодът предоставя огромни възможности, но изисква и специфични познания. Това е и причината екипът на Alle.bg да не предоставя консултации и помощ по тази тема.