ALLE.BG - ПОМОЩНА ИНФОРМАЦИЯ

HTML код

Елементът "HTML код" позволява да поставяте HTML съдържание в уебсайта си. Така получавате максимална гъвкавост при форматиране на вашето съдържание и възможност за интегриране на различни уеб услуги.
Освен пълната свобода, която дава HTML кодът, той носи и рискове за правилното визуализиране на страницата, в която е добавен. Носи и рискове за самите посетителите. Именно затова предоставяме няколко нива на защита:
Ниво 1: Само проверка за валидност
Този режим дава пълна свобода, но носи и най-големи рискове. Указаният от вас код се добавя директно в страницата. В някои случаи, това може да доведе до непредвидими резултати и проблеми с визуализирането на уебсайта. Ако това се случи, можете временно да изключите този код, докато направите нужните корекции. За да го направите добавете ?disable-html-elements в адреса на текущата страница.
Ниво 2: Премахване на потенциално опасен код
В този режим се премахва JavaScript кодът (чрез него могат да се направят нежелани модификации по страницата) и HTML таговете script, embed, frame, iframe, form, input, object и textarea. Този режим е подходящ, когато искате да добавите текст, картинки или други елементи, чиято цел е чисто визуална.
Ниво 3: Изолиране на кода
В този режим HTML кодът, който сте добавили се поставя в рамка (iframe). Така невалиден или опасен код не може да повлияе негативно на текущата страницата. Препоръчваме този режим когато добавяте код, който не познавате (който ви е даден от трета страна например).
HTML кодът предоставя огромни възможности, но изисква и специфични познания. Това е и причината екипът на Alle.bg да не предоставя безплатни консултации и помощ свързана с работата на конкретен HTML код.