- Помощна информация

Създаване на уебсайт в Alle.bg

След като се регистирате в Alle.bg и посетите началната си страница ще видите бутон, с който можете да създадете своя първи уебсайт. Първата стъпка е да изберете име, което да описва по най-добрия начин тематиката на бъдещия ви уебсайт. Препоръчваме да изберете име, което е лесно за запомняне и изписване. Така ще улесните бъдещите си посетители и клиенти.
Създадохме Alle.bg за хора, които нямат опит с изграждането на уебсайтове, които си мислят, че това е трудно или скъпо, но знаят колко е важно техният бизнес или име да присъстват в Интернет. Точно затова услугата, които предоставяме има много изчистен и минималистичен вид. Вярваме, че това ще го оценят и тези от вас, които имат уебсайт в друга платформа. Целта ни е да ви помогнем да създадете качествен уебсайт бързо и лесно, а не да ви караме да разучавате с дни нов софтуер.

Едно от първите неща, които ще забележите в Alle.bg (и много силна страна на платформата), е че вие като автор на уебсайта си го виждате по същия начин, по който го виждат вашите посетителите, но вие като автор разполагате с инструменти, с който да го управлявате. В показания пример по-долу, можете да видите двата сини бутона (горе вляво), през които можете да модифицирате уебсайта си. През тях можете да създавате страници и статии, да настройвате дизайна и да добавяте съдържание в текущата страница.
Създаване на уебсайт в Alle.bg

Научете повече