Alle.bgВХОД

Все още нямате уебсайт?

Рекламирате вас, вашия бизнес или вашето хоби в Интернет
example.com
Alle.bg - уебсайт за вас, вашия бизнес или вашето хоби
С Alle.bg можете да създадете професионален уебсайт с красива визия, който да допринесе за вашите успехи.
РЕГИСТРАЦИЯ
Всичко необходимо за вашия уебсайт е налично, без да е нужно да бъдете експерт в областта.

Хостинг

Това е услугата, която ви е нужна за да може вашият уебсайт да бъде достъпен от всеки в Интернет. При нас тя е включена безплатно и ние се грижим тя да работи коректно по всяко време.

Професионални дизайни

Изгледът на уебсайта ви е изключително важен за успешното представяне на съдържанието му. Разполагате с възможност да изберете дизайн и да го настроите според вашия вкус. Използвайки адаптивен (responsive) дизайн, уебсайтът ви ще изглежда добре на големи и малки екрани.

Домейн

Това е адресът, през който вашите посетители могат да достъпват вашия уебсайт. За всеки създаден уебсайт получавате безплатно домейн от вида example.alle.bg. Разполагате с възможност да свържете и свой (от вида .com, .bg и т.н.).

Неограничен брой страници

За всеки уебсайт можете да създадете неограничен брой страници, в които да поместите информация за вашите продукти и услуги, снимки, контактна информация, новини и т.н.

SEO на топ ниво

За да се показва вашият уебсайт на първите позиции при търсене (в Google например) е необходимо той да има качествено и полезно съдържание. Alle.bg автоматично се грижи това съдържание да е представено по най-добрия начин.

Управление през мобилни устройства

Можете да добавяте и променяте съдържанието на уебсайта си (да добавяте текст, снимки и т.н.) от настолния си компютър или от мобилното си устройство. Имате нужда единствено от браузър с Интернет свързаност.

Блог

Блогът е един от най-добрите начини да споделяте новини и друга актуална информация с вашите посетители и клиенти. Добавянето и управлението на блог във вашия уебсайт е лесно. Възможност за коментари и RSS feed са налични също.

Споделяне в социалните мрежи

Добавянето на бутон за споделяне в социалните мрежи дава възможност на посетителите ви да промотират лесно и бързо вас и вашето съдържание.

Богато съдържание

Свикнали сме в един уебсайт да има текст, връзки и снимки. Във вашия уебсайт можете да добавите видео клипове, албуми със снимки, анкети, форма за контакти, карта, търсачка и много други елементи.

Форум

Форумът дава възможност на собствениците на уебсайтове да създадат място за посетителите си, на което те да обсъждат темите, които ги интересуват.

Добавяне на HTML код

Тези от вас, които имат опит с HTML могат да се възползват от тази възможност за да добавят специфична функционалност в своя уебсайт или да интегрират други онлайн услуги.

SSL/TLS

Всеки уебсайт в Alle.bg (включително и такива със собствен домейн) разполага със сертификат, който осигурява сигурен достъп до него. Това помага и за по-доброто позициониране в търсачките.

Информация за посещенията

Добавянето на Google Analytics (инструмент за анализиране на посещенията) и специфичните инструменти за собственици на уебсайтове на Google, Bing и Уandex дават възможност да получите информация за посещенията на вашия уебсайт, която да използвате за да го подобрите. Описали сме как да ги свържете със своя уебсайт.

Известия

За всяко важно събитие свързано с вашия акаунт в Alle.bg и вашите уебсайтове можете да получавате известия на вашите устройства (push notifications) и имейли. По този начин няма да пропуснете нов коментар или да подновите изтичащи домейни.
Покажи всички (14)
Колко струва?
Безплатно
Напълно функционален уебсайт
• Неограничен брой страници
• Добяване на текст, снимки, видео и др.
• Професионални дизайни с възможност за персонализиране
• Домейн (от вида example.alle.bg)
• Информация за посещенията
• Блог
С възможност за активиране на Пакет ПРО или индивидуални допълнителни услуги.
Пакет ПРО
Подходящ за професионалисти и огранизации. Добавя следните допълнителни възможности:
• Свързване със собствен домейн
• Допълнително място за файлове (1GB)
• Без реклами
• Търсачка в съдържанието на уебсайта
• Без връзка към Alle.bg
• Инструмент за одит
• Форуми
• Допълнителни дизайни (скоро)
• Форми (скоро)
Цена: 9.95лв. на месец
Научете повече за допълнителните платени услуги и използването на собствен домейн за вашия уебсайт.

Създайте своя уебсайт в Alle.bg само за няколко минути

РЕГИСТРАЦИЯ
В Alle.bg могат да се изработят личен и фирмен уебсайт, сватбен уебсайт, уебсайтове за ресторант, учебно заведение, хотел и т.н. Ето какво казват ...
Клиентите за нас
"Alle.bg е с удобна и лесна функционалност. Сайт с много и разнообразни възможности, които допринасят за най-добрата реклама и бързо развитие на дейност. Благодаря за перфектното партньорство!"
Сандра, метафизик