ALLE.BG - БЛОГ

Добавяне на HTML код без ограничения

24 Ноември 2020г.
Добавяне на HTML код без ограничения
Днес добавяме една нова възможност, която ще бъде изключително полезна на тези от вас, които вече са активирали Пакет ПРО и използват собствен домейн, и които искат да развият допълнително своя уебсайт. С нея можете да интегрирате външни услуги (чат бутони, броячи и т.н.), да направите фини настройки и да добавите специфични функционалности използвайки HTML, CSS и JavaScript.

В настройките на вашия уебсайт ще видите ново поле с име “Глобален HTML код”. Кодът, който добавите тук ще бъде видим на всяка страница. В елемента “HTML код” също можете да добавите код, който директно се добавя в страницата (не е изолиран и почистен от потенциално опасен код). За него също важи изискването за Пакет ПРО и собствен домейн.

Много важно е да споменем, че писането и използването на HTML код изисква нужните познания, но в същото време дава огромна свобода. Моля, подходете с нужното внимание.

Коментари

Shatsi70 24 Ноември 2020г.
Бива, само дето става задължаващо да мине през Пакет ПРО, а аз вече имам активирани други услуги!
Alle.bg 24 Ноември 2020г.
@Shatsi70, ако желаете можем да насочим оставащата сума от активираните от вас индивидуални услуги към Пакет ПРО, за да можете да използвате новата функционалност.
Shatsi70 25 Ноември 2020г.
Да, благодаря за което!
Изпрати