Alle.bg / Блог

Какво ново в Alle.bg през Март 2020г.

1 Април 2020г.
Какво ново в Alle.bg през Март 2020г.
Изминалият месец беше меко казано “контрастен”. Започнахме го в очакване на пролетта и съпътстващите преживявания, а го завършихме изолирани един от друг, преосмисляйки бъдещето си. Нещо, което се видя ясно е, че инструмент като Интернет може да бъде изключително полезен точно в такива ситуации и може да ни помогне да преминем през тежките периоди по-лесно. А за някои, това може да бъде и едно ново страхотно начало. Нека излезем по-силни от тази ситуация.

А сега, традиционно се насочваме към най-интересното около Alle.bg за изминалите 31 дни.

Само преди няколко дни публикувахме нов дизайн, който можете да използвате безплатно за вашите уебсайтове. Той се казва Mini и е специално насочен към мобилните устройства, които са предпочитания начин за консумиране на съдържание през последните години.

В статията Фокусирайте се върху мобилните устройства дадохме конкретни съвети, които можете да приложите за да подобрите преживяването на вашите посетители. Радваме се, че с нея успяхме да мотивираме много от нашите клиенти да обновят своя уебсайт.

В информацията за посетителите вече можете да видите данни за държавата, в която се намират и типа устройство, което използват.

И този месец отделихме време за подобрения по бързодействието на платформата и вашите уебсайтове. Най-видими са резултатите при сайтове с много страници.

В някои уебсайтове, забелязахме, че част от главната навигация (менюта с подстраници) излизат извън екрана и по този начин се затрудняват посетителите. Това вече е коригирано.

Не се колебайте да се свържете с нас, за да обсъдим вашите идеи за подобрения в Alle.bg.

Коментари

Анонимен 5 Април
харесва ми всичко е подробно описано
rado_top 5 Април
Привет на екипа ,платформата е уникална и лесно достъпна за всеки един човек решил да направи реклама на бизнеса си.
За мен са наи добрите препоръчвам ги горещо.
Иво Петков създател на алле.бг,едно голямо благодаря!!!
Много здраве на вас и целия ви екип.
Успех!!!
b.pantaleeva 5 Април
Всички подобрения, което правите в платформата на alle.bg са много полезни. Дават възможности и за ползване през мобилните устройства, статистика на посещенията, нов дизайн, бързо отваряне на сайта и др. Изключителни сте! Благодаря на екипа и на г-н Иво Петков! Бъдете все така актуални с новости и подобрения! Бъдете здрави!
boncho_marinov 6 Април
Благодарности за целия екип на alle.bg за възможността да ползваме тази уникална платформа. Пожелавам Ви здраве и много успехи
Анонимен 10 Април
Няма начин да не Ви похваля,ALLE.BG!Няма начин !Та вие сте моят пръв учител в направата на сайт!!Най-лесния ,най-сговорчивия и обясняващ всичко необходимо !Също както учител учещ първокласник да навлезе в живота на буквите ,и разбира се да ги осмисли.!Да направиш свой Сайт за 10 минути,наистина прекрасно обучение!Благодаря ВИ!