ALLE.BG - БЛОГ

Alle.bg през 2022г.

31 Декември 2022г.
Alle.bg през 2022г.
Обобщаваща статия от Иво Петков (основател на Alle.bg)

В последния ден на годината поглеждам назад и съм изключително радостен от прогреса на Alle.bg. Това беше поредната година, в която платформата продължи да става все по-добра и да предлага все повече възможности. Надявам се да сте успели да се възползвате от тях. Надявам се и вие също да сте удовлетворени от своя прогрес.

Нека си припомним най-интересното през изминалите 12 месеца.
От тази година Alle.bg е с нова визия, която прави управлението на вашите сайтове по-лесно, по-удобно, по-приятно и по-бързо. Всички инструменти за управлението на вашия сайт се поставени в една лента (вляво на големи екрани и долу на мобилни устройства), в която има бутони за най-често използваните действия.

Настройките на дизайна вече представят много по-добре наличните опции. Ползите са ясно видими в дизайн като Юнивърсал, който има хиляди опции. Добавихме и нови вариации, с които може да адаптирате изгледа на сайта си в зависимост от типа страница или размера на екрана.

В началните екрани на разделите Блог, Коментари и Форум вече виждате много повече полезна информация.

Онлайн магазините ви също се сдобиха с подобрения. Вече може да добавяте варианти на артикулите (размер, цвят и т.н.) и да продавате в целия Европейски съюз.

Добавихме и възможност за пренасочвания. Може да укажете какво да се случва, когато посетител отвори адрес, който вече не съществува. Може да създавате и кратки адреси, които да се помнят по-лесно, които при отваряне пренасочват към определена страница във вашия сайт или насочват посетителя към друг сайт.

Вече може да създавате форми, които вашите посетители да попълват. Те са подходящи за въпросници и анкети или когато искате конкретна информация от клиент, за да му направите оферта.

Дизайнът Юнивърсал вече предлага 4 нови вида навигация и много нови варианти за подредба на съдържанието в хедъра (горната част на сайта).

Добавихме и редактор на SVG файлове, с които лесно може да смените цветовете на илюстрации, които сте качили в дизайна на сайта или чрез елемента Снимка. Пример за такива илюстрации са иконките на социалните бутони.

Отбелязахме 12 години Alle.bg и ви дадохме 12 причини да имате уебсайт, ако все още се колебаете.

Планираме и следващата година да бъде също така богата на подобрения.

Пожелаваме ви приятно посрещане на новата 2023г., много щастие, здраве и успехи!

Иво Петков
Основател на Alle.bg

Коментари

Bogi19919 31 Декември 2022г.
Честита Нова година. За много години!
Todor Georgiev 31 Декември 2022г.
ЗА МНОГО ГОДИНИ И НАЗДРАВЕ.Ще се възползвам да подобря своята работа .Благодаря ви .
avtokurs.alle.bg 2 Януари 2023г.
Бъдете живи и здрави.Много успехи през новата година.
Изпрати