ALLE.BG - БЛОГ

Ново в Пакет ПРО: Пренасочвания

2 Март 2022г.
Ново в Пакет ПРО: Пренасочвания
Пакет ПРО e нашето предложение, с което получавате най-доброто за вашия сайт на по-ниска цена. В него са включени всички индивидуални платени услуги, които може да активирате (без Магазин), но и допълнителни дизайни, възможност за допълнителни езици, допълнителни комбинации от елементи и възможност за добавяне на HTML код без ограничения.

Днес добавяме още една функционалност, която е налична само за сайтове с активиран Пакет ПРО.

Наричаме я Пренасочвания и както може би се досещате тя ви дава възможност да пренасочите посетителите си от един адрес към друг. Тя е полезна когато:

Обновявате структурата на сайта си и променяте адресите на страници. Може да добавите пренасочвания от старите адреси към новите. По този начин посетителите и търсачките ще попаднат на правилното място.

Искате да създадете кратки адреси към страници във вашия сайт или други сайтове. С такива адреси лесно може да управлявате партньорски линкове. С тях улеснявате и посетителите си, които изписват адрес, видян на флаер, банер и т.н.

Може да откриете новата функционалност в настройките на вашия сайт. Надяваме се да ви бъде полезна.

Свържете се с нас, ако имате активирани индивидуални платени услуги, но искате още днес да преминете на Пакет ПРО за да се възползвате от пренасочванията.

Коментари

Bogi19919 2 Март 2022г.
Не използвам Пакет ПРО.
SEDEM 5 Март 2022г.
Не използвам Пакет ПРО
.. 7 Март 2022г.
Не използвам Пакет ПРО
radyraykov@gmail.com 21 Март 2022г.
Не използвам такива неща. Благодаря все пак!
Изпрати