ALLE.BG - БЛОГ

12 години Alle.bg, 12 причини да имате уебсайт

12 Април 2022г.
12 години Alle.bg, 12 причини да имате уебсайт
На днешния ден отбелязваме 12 години от създаването на Alle.bg и искаме да благодарим на всеки от вас, който ни се е доверил и се е възползвал от нашата услуга за създаване на сайтове.

Оказва се, че днес, причините да имате собствен уебсайт са също толкова валидни както и преди 12 години. И ако все още не сте изпитали ползите, които собственият сайт дава, следващите редове могат да ви мотивират да го направи час по-скоро.

12 причини да имате собствен сайт

1. Представяне 24/7
Дори и в почивните дни, дори и в часовете, в които не работите, вашият сайт представя вас и вашата дейност на потенциални клиенти. За разлика от физическите обекти (магазини например), вашият сайт е достъпен от всеки, без значение къде се намира той. Вашият сайт е една от първите стъпки към глобалните пазари.

2. Демонстрирате професионализъм
Над 70% от населението на България има достъп до Интернет и голяма част от тези хора ще потърсят информация за вас, преди да ви се обадят. Собственият уебсайт демонстрира професионализъм и сериозно отношение и може да създаде силно първо впечатление.

3. Изграждате доверие
Вашият сайт е мястото, в което може да опишете вашата история, вашата мисия, вашите ценности. Изграждането на доверие е процес и вашият сайт може да ви помогне за това.

4. Конкурентно предимство
Грабването на вниманието на аудиторията е едно от задължителните условия за да бъдете успешни. Това целят и вашите конкуренти. Вашият сайт може да бъде нещото, което ще ви отличи от тях и ще ви даде предимство.

5. Повече продажби
Освен представяне на информация, вашият сайт може и да продава. Много клиенти предпочитат този начин за покупка, защото им спестява време и усилия и може да го правят от комфорта за своя дом.

6. Посетители от търсачките
Само няколко дни след като публикувате вашия сайт той ще започне да се показва в търсачките. И ако има търсене за представената от вас информация, продукти или услуги, търсачките ще започнат да насочват посетители към вас, напълно безплатно. Има много примери за компании, които разчитат основно на този маркетинг канал и може би съществуват само благодарение на него.

7. Спестявате време
Обслужването на клиенти, отговарянето на техните запитвания, презентирането на вашите услуги отнема време. Може да публикувате тази информация във вашия сайт и да насочите клиентите ви към нея (чрез визитки, линкове, имейли и т.н.). Освен, че ще спестите време, може би ще предоставите и по-добро преживяване.

8. Създавате общност
С вашия сайт може да обедините хора около интересна за вас тема. Дайте им възможност да учат и споделят и ден след ден вашият сайт ще става още по-ценен ресурс в Интернет.

9. Актуална информация
Кое е мястото, където вашите клиенти могат да научат най-новото за вас? Вашият сайт може да бъде това място. Тук може да публикувате новини и друга актуална информация, която след това да споделите и в социалните си профили.

10. Собствено място в Интернет
Вашият сайт е като парче земя, но в Интернет. И това парче земя е единственото, което истински притежавате и върху, което имате пълен контрол. Профилите ви в социалните мрежи също може да представят вашата дейност, но реално вие не ги притежавате. Там вие сте "под наем" и трябва да се съобразявате с правилата и ограниченията, които ви се налагат.

11. Притежавате вашето име
Всеки сайт има домейн (име) и ако не притежавате вашето име, може да се окаже, че друг го притежава. Това може да се отрази негативно на бъдещите ви планове за разрастване.

12. Споделяне на авторско съдържание
Ако сте художник, фотограф, писател или създавате авторско съдържание по друг начин, вашият сайт може да бъде официалното място, на което да покажете вашите произведения. Това недвусмислено ще ги свърже с вас и ще помогне за изграждането на вашата репутация.

Как да си направя сайт?

Ако сме успели да ви убедим в ползите, които един уебсайт може да ви даде, бихме искали да ви уверим, че създаването на собствен сайт не е никак трудно. Знаем това, защото през изминалите 12 години сме успели да помогнем на десетки хиляди наши потребители.

Създайте своя уебсайт безплатно, още днес.

Коментари

ИВАН ВЪРБАНОВ 13 Април 2022г.
БЛАГОДАРЯ НА ИВО, И НА ЦЕЛИЯ ЕКИП, ЧЕ РАБОТИМ ЗАЕДНО!
БЛАГОДАРЯ ЗА ВАШАТА КРЕАТИВНОСТ, ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ЛИДЕРСТВО!
БЛАГОДАРЯ ЗА ВСИЧКО, КОЕТО ПРАВИТЕ, ЗА ДА ОСИГУРЯВАТЕ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРОДУКТ И УСЛУГИ.
БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ВИ ИМА!
ЗАЕДНО ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ALLE.BG
РАБОТЕТЕ, РАЗРАСТВАЙТЕ СЕ, БЪДЕТЕ ВИНАГИ ПЪРВИ И НАЙ-ДОБРИТЕ!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
С уважение,
Иван Върбанов
Bogi19919 13 Април 2022г.
Честит рожден Ден! Да сте живи и здрави! ';")
vilaanizd 13 Април 2022г.
Честит Рожден Ден,
Бъдете все така креативни и успешни.
Много здраве и късмет на целия колектив.
videnovam 13 Април 2022г.
ALLE.BG, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Честит празник на целия екип!
Радвам се, че Ви открих преди толкова години, радвам се че Ви има, сърдечно благодаря за предоставените услуги!
Дерзайте и празнувайте поне още 10 пъти по толкоева рожденни дни!
Мими Виденова
.. 17 Април 2022г.
Честита годишнина! Благодарим Ви, че Ви има !
Bulgaria Web Studio
Изпрати