ALLE.BG - БЛОГ

Какво ново в Alle.bg през Януари 2020г.

31 Януари 2020г.
Какво ново в Alle.bg през Януари 2020г.
31 дни от новата година изминаха бързо и още веднъж бихме искали да използваме случая за да обобщим най-интересното около Alle.bg през изминалия месец.

Официално обявихме предизвикателството на Alle.bg, с което целим да ви помогнем да развиете максимално потенциала на вашия уебсайт. Разполагате с още няколко дни, през който можете да се включите в премиерното издание и започнете новата година още по-силно.

Публикувахме подробна статия, с която се фокусирахме върху картинките в дизайна на уебсайтовете. Разгледахме всички налични опции и дадохме конкретни съвети, с което искаме да ви окуражим да обърнете внимание на тази част на вашия уебсайт.

Добавихме опция за сваляне на вече качена снимка/картинка, без значение дали тя е качена в елемента Снимка, елемента Албум със снимки, в настройките на дизайна или като иконка на вашия уебсайт. По този начин можете да я свалите в оригинален вид, редактирате и качите отново.

Прозорците за управление на коментари и публикации във форумите във вашия уебсайт вече се отварят много по-бързо. В бъдеще ще положим подобни усилия за да забързаме и други части на платформата. Най-често забавяния се забелязват когато уебсайтът ви е пораснал доста (има много коментари, страници, снимки и т.н.). Ще се радваме да ни известите, ако сте забелязали бавни места във вашия уебсайт.

Коментари

sgr_61 5 Февруари 2020г.
Здравейте!
Във сайта ,който си разработих не мога да качвам документи във PDF и Word. Бихте ли ми помогнали как може да става това !
Поздрави !
Alle.bg 6 Февруари 2020г.
@sgr_61, възможността за качване на такива файлове е налична само за уебсайтове, за които е активирана услугата "Допълнително място", която също така е част от "Пакет ПРО". Можете да научите повече за нея на https://alle.bg/help/файлове/
Изпрати