ALLE.BG - БЛОГ

Пакет услуги, който дава най-доброто на по-добра цена

25 Септември 2019г.
Пакет услуги, който дава най-доброто на по-добра цена
С всеки изминал ден, виждаме как Интернет навлиза все по-дълбоко в ежедневието ни. Днес сме много по-свързани от преди няколко години, намираме по-лесно информацията, от която имаме нужда и разполагаме с почти неограничени възможности. Преди повече от 9 години видяхме тези тенденции и решихме да създадем инструмент, който да помогне на всеки да бъде успешен в Интернет. Създадохме Alle.bg и хиляди от вас се възползваха от възможността да изразят себе си като създадат свой собствен уебсайт. Радваме се, че успяваме да ви помогнем да имате свое собствено място в този необятен виртуален свят.

През изминалите години добавихме много нови възможности под формата на допълнителни платени услуги, с които можете да развиете пълния потенциал на вашия уебсайт и да постигнете още по-големи успехи. С тях можете да използвате собствен домейн, да премахнете рекламите (те ни помагат да предлагаме услугите си безплатно), да добавите допълнително място за файлове и др. С тях вашият уебсайт изглежда още по-професионално.

Днес, представяме още една нова възможност, с която да достигнете още по-лесно този по-професионален вид. С радост ви представяме новия пакет услуги, който наричаме "Пакет ПРО" и който дава възможност да закупите всички индивидуални платени услуги за вашия уебсайт на по-добра цена.
Пакет ПРО включва услугите:
  • Използване на собствен домейн
  • Допълнително място (1GB)
  • Без реклами
  • Търсачка
  • Без връзка към Alle.bg
  • Инструмент за одит
  • Форуми
за 9.95лв. на месец (с включено ДДС)
По този начин спестявате около 37% от цената на всички индивидуални услуги.

Този пакетен подход дава възможност да ви предложим и допълнителни подобрения, които до момента са трудни за реализиране. Един добър пример са по-специализираните дизайни, в които липсва рекламна зона. Можете да очаквате такива в бъдеще. През следващите месеци може да очаквате и още една индивидуална платена услуга, която ще бъде включена в Пакет ПРО без да се увеличава неговата цена. По този начин ще получите още по-голяма стойност, без допълнително заплащане.

С обявяването на Пакет ПРО правим и корекции в цените на някои от индивидуалните платени услуги, като те важат само за нови уебсайтове. Всички уебсайтове създадени преди 25 септември 2019г. могат да ги закупят или подновят на старите цени. Ето ги и промените:
  • Цената на услуга "Търсачка" е вече 1.45лв. на месец.
  • Цената на услуга "Без връзка към Alle.bg" е вече 1.45лв. на месец.
  • Възможността за създаване на форуми е вече платена услуга (само за нови сайтове) за 2.95лв. на месец.

Можете да видите актуален списък на пакетното ни предложение и индивидуалните платени услуги в помощната ни информация.

Вярваме, че Пакет ПРО в комбинация със собствен домейн ще дадат голям тласък на вашия уебсайт към целите, които сте си поставили в Интернет и го препоръчваме на всеки, който иска да представи себе си или огранизацията си по най-добрия начин.

Коментари

Изпрати