ALLE.BG - БЛОГ

Уно е новият дизайн в Alle.bg

22 Декември 2021г.
Уно е новият дизайн в Alle.bg
Здравейте,

Колекцията с дизайни, които може да използвате за вашия сайт нарасна с още един.

Новият дизайн се казва Уно и е подходящ за лични сайтове (тип “визитка”), за малки фирмени сайтове и онлайн магазини. Специфично при него е малкият брой настройки, с които разполагате, но всяка от тях оказва голямо влияние и автоматично се прилага за различните елементи във вашия сайт. За разлика от дизайните Мини и Юнивърсал, тук с няколко клика указвате цвета и шрифта на текстовете в елементите Текст, Връзка, Навигация, Коментари и т.н. По този начин може да бъдете спокойни, че всичко ще изглежда добре.

За да постигнете добра визия на вашия сайт, използвайки Уно, ви препоръчваме да качите лого и да обърнете вниманието на подредбата на съдържанието (повече по темата можете да намерите в нашето Ръководство за създаване на уебсайт).

Уно е оптимизиран за мобилни устройства, тъй като те се използват от повечето посетители, когато разглеждат сайтове в Интернет.

Ако работите за себе си и искате да развивате своето присъствие и разпознаваемост в Интернет, Уно ще ви помогне да представите вашите продукти и услуги.

Коментари

Bogi19919 23 Декември 2021г.
Добре.
Изпрати