Alle.bg / Блог

22 безплатни EU домейна

22 Септември 2012г.
22 безплатни EU домейна
Днес, 22 септември, денят на Независимостта на България, решихме да направим подарък на 22-ма от нашите потребители, които използват alle.bg за професионални цели (фирмен сайт, ел. магазин, портфолио, ...).

Вярваме, че за да е успешен един уеб сайт, той задължително трябва да притежава собствен домейн (website.com, website.eu, ...). Както знаете в alle.bg това много лесно се постига. Нужно е да:
1. Притежавате собствен домейн (можете да закупите от нас)
2. Активирате платената услуга "Използване на собствен домейн" за вашия сайт

Цената на домейн от вида .eu за една година е 15.68лв. 22-ма от вас ще ги получат безплатно за период от една година. За да използвате безплатния домейн за сайта си, остава само да активирате платената услуга "Използване на собствен домейн". Нейната цена е 1.45лв на месец и можете да я платите със SMS. Дори и да не го направите, можете да използвате домейна си за да създадете емейли от вида office@website.eu, ivan@website.eu безплатно.

Как да спечелите безплатен EU домейн за една година

1. Създайте поръчка с желания от вас EU домейн. Поръчката трябва да изглежда по следния начин:
22 безплатни EU домейна
вместо website.eu ще виждате избрания от вас домейн

2. Напишете адреса на сайта си и номера на поръчката в коментарите към този пост.

22-та сайта, които ни направят най-добро впечатление и смятаме, че заслужават да спечелят домейн ще го получат безплатно. Крайния срок за създаване на такива поръчки е 26.09.2012г. На 27.09.2012г. ще активираме безплатно поръчките на спечелилите.

Честит празник и успехи.

Обновление:
Днес (27.09.2012г.) победителите получиха избраните от тях домейни. Честито.

Коментари

Alle.bg 28 Септември 2012г.
@Спас Денев, за да използвате домейна за сайт в alle.bg трябва да активирате платената услуга "Използване на собствен домейн". След като я активирате и асоциирате домейна (от страницата Настройки на сайта) той ще се появи в Google до няколко дни.
kenitur 29 Септември 2012г.
Здравейте колеги само искам да добавя че с повече труд и постоянство можете да изкачите сайта си на първа страница в GOOGLE както се получи при мен за alle.bg нямам думи винаги са на помощ така ,че не нужно да си голям специалист браво на alle.bg
Ники Янчев 1 Октомври 2012г.
Така... Много доба идея, браво! Само дето се замислих колко ли хора са си направили поръчки с надеждата че ще спечелят безплатен домейн. А сега се замислете колко много поръчки по 15.68лв. са това...
kenitur 15 Октомври 2012г.
Аз мисля че нашата грешка е винаги че гледаме на чуждият в паницата г-н Янев
Първа класа дизайн ЕООД 15 Октомври 2012г.
Г-н Янчев, участието за спечелване на безплатните домейни, не изискваше плащане на услугата за използване на собствен домейн.Това го правят само хората спечелили такъв.