ALLE.BG - БЛОГ

Universal дизайнът вече разполага с 21 готови стила

20 Февруари 2020г.
Днес добавяме 5 нови стила към най-използвания дизайн в Alle.bg. Можете да ги изберете когато създавате нов уебсайт или когато искате да обновите визията на текущия си (съдържанието се запазва). Използваните фонови картинки могат да бъдат заменени лесно от настройките на дизайна (обсъдихме темата в детайли преди около месец). Същото важи и за шрифтовете и цветовете.
Universal дизайнът вече разполага с 21 готови стила
В този пакет стилове сме обърнали специално внимание на:

Личните уебсайтове
Най-важното за този тип уебсайтове е да поставите вашето име и ваша снимка. Те обикновено не съдържат много страници и целта им е да ви представят на вашата аудитория. Вашата снимка като фон е много добър вариант и благодарение на нея уебсайтът ви няма да изглежда “празен”.

Сватбените уебсайтове
Подобно на личните уебсайтове, целта отново е представяне. Тук обаче фокусът е върху наближаващия сватбен ден и организацията свързана с него. Не се търси популярност, не се прави реклама или SEO оптимизация, но се очаква той да създаде приятна емоция и предостави полезна информация на гостите. Научете повече за ползите от такъв уебсайт.

Портфолио уебсайтове
С такъв уебсайт можете да представите вашето творчество. Най-често се използват от фотографи, художници, артисти, занаятчии и т.н. и началната страница е мястото, на което са публикувани снимки, които да грабнат вниманието на посетителя. Добър вариант е да добавите и блог, в който да публикувате информация за най-новите ви проекти.

Коментари

Изпрати