Alle.bg / Помощна информация

Изтриване на акаунт в Alle.bg

За да изтриете акаунта си в Alle.bg трябва да:
1. Изтриете всички уебсайтове и собствени домейни в него (от началната си страница).
2. Да посетите настройките на акаунта си и натиснете съотвения бутон.