ALLE.BG - ПОМОЩНА ИНФОРМАЦИЯ

Моята начална страница

Веднага след като се регистрирате (или влезете в акаунта си по-късно) ще попаднете на началната си страница в Alle.bg, като по всяко време може да я отворите от https://alle.bg/my/.

В нея ще видите:

Списък с известия (актуална информация) за вашия акаунт и уебсайтове

В горния им десен ъгъл са техните настройки, откъдето можете да заявите копия по имейл или на вашите устройства.

Списък с вашите уебсайтове и бутон за създаване на нов уебсайт

Можете да създадете неограничен брой уебсайтове. В блокчето на всеки уебсайт ще намерите информация за текущия абонаментен план за съответния уебсайт, бутон за свързване със собствен домейн и бутон за изтриване на сайта (горе вдясно).

Списък с вашите собствени домейни

Разполагате с възможност да закупите нов собствен домейн или да добавите свой, ако вече притежавате, който след това да свържете със свой уебсайт в Alle.bg. В горния десен ъгъл на блокчето на всеки домейн има бутон за неговото изтриване.

Списък с вашите поръчки

Тук ще видите всички поръчки за абонаментни планове или собствени домейни, които сте направили. За неплатените от тях ще видите бутон, който ще ви отведе до ви нужната информация за плащане, а за вече платените ще разполагете с възможност да свалите фактура (ако е заявена и издадена).

Списък с личните ви съобщения

Тук ще видите най-новите лични съобщния, които сте изпратили или получили.

Информация за участието ви партньорската програма

Включете се в партньорската програма и печелете промотирайки услугите на Alle.bg. Тук ще видите информация за натрупаната печалба и кодът, който трябва да предоставите на потенциалните нови клиенти.

Настройки на акаунта и публичния профил

В горния десен ъгъл на екрана ще видите бутон, с който можете да достъпите настройките на акаунта си (имейл и парола) и публичния си профил и да излезете от акаунта си в Alle.bg.