ALLE.BG - БЛОГ

Какво ново в Alle.bg през Февруари 2020г.

2 Март 2020г.
Какво ново в Alle.bg през Февруари 2020г.
Честита Баба Марта!

Преди да впуснем в новия месец и пролетното настроение, бихме искали традиционно да обърнем поглед назад и обобщим най-интересното около Alle.bg през изминалите 29 дни.

В статията Шрифтовете в моя уебсайт разгледахме в детайли настройките на дизайна свързани с тази част на вашия уебсайт. В нея можете да видите 13-те стандартни шрифта и стотиците други, които можете да използвате безплатно благодарение на Google Fonts.

Добавихме 5 нови стила към най-популярния дизайн в Alle.bg - Universal. Те са специално насочени към личните уебсайтове, сватбените уебсайтове и портфолио уебсайтовете. Всеки от тях може да се променя и е приложим и за друг тип уебсайтове.

Стартирахме първото издание на Предизвикателството с избрана група от записалите се. Очаквайте повече информация за тази инициатива и постигнатите резултати в края на този месец.

Направихме много подобрения, които ускориха значително работата на платформата и отварянето на вашите уебсайтове. В Alle.bg бързодействието винаги е било топ приоритет и се радваме, че успяваме да надграждаме и предлагаме още по-качествена услуга.

В информацията за посещения на вашия уебсайт вече можете да видите обобщени данни за днес и вчера, и по този начин можете да анализирате по-лесно актуалните си рекламни кампании.

Настройките и управлението на известията в началната ви страница са вече много по-достъпни и лесни за използване. С един поглед можете да видите дали текущото ви устройство (мобилен телефон, лаптоп и т.н.) е настроено да получава копие на известията.

Обявихме месец Февруари за месец на домейните и предоставихме отстъпка от цената на всеки, който до момента не е закупувал услуга от Alle.bg. Именно собственият домейн е това, което препоръчваме първо на всеки от вас, който желае уебсайтът му да изглежда още по-професионално. През Март очаквайте подобна промоция за друга платена услуга в Alle.bg.

Коментари

Изпрати