Alle.bg / Блог

Кога моят уебсайт ще се появи в Google?

14 Юни 2018г.
Това, което най-често ни питат нашите потребители, след като създадат свой уебсайт в Alle.bg е "Кога моят уебсайт ще се появи в Google?". Забелязваме, че в последно време е все по-трудно да се даде ясен отговор на този въпрос, заради промените, които екипът на Google прави.

Това, което бихме ви препоръчали днес и това, което според нас помага на вашия уебсайт да се появи по-бързо в търсачката на Google, е да го регистирате в Google Search Console. Това е инструмент, който ви дава информация за това, кои страници са индексирани, за кои ключови думи и на кои позиции се показват. Препоръчваме ви поне веднъж месечно да преглеждате тази информация и да я използвате за оптимизацията на вашия уебсайт.

В помощната ни информация можете да научите как да регистирате своя уебсайт в Google Search Console. Там също ще намерите информация за съответните инструменти за другите популярни търсачки (Bing и Yandex). Вярваме, че с тяхна помощ ще подобрите представянето си в търсачките и спечелите повече посетители.

Коментари