Alle.bg / Блог

Нов дизайн подходящ за уебсайтове с малко съдържание

24 Октомври 2019г.
Нов дизайн подходящ за уебсайтове с малко съдържание
Вече сте запознати с дизайните Universal и Classic, които можете да използвате за своите уебсайтове в Alle.bg. Те са подходящи за уебсайтове с много страници и богато съдържание, и разполагат с готови стилове, които можете да приложите веднага и настроите според вашия вкус.

Днес публикуваме още един нов дизайн, който наричаме Focus (Фокус). Той е насочен към уебсайтове с една или няколко страници. Добри примери са:
  • личните уебсайтове, в които се представя информация за дадено лице, неговата квалификация, проекти и т.н.
  • уебсайтове тип визитка, които предоставят информация за дадена фирма и контактна информация.
  • кампанийни уебсайтове, в които се представя продукт или услуга.

Focus дизайнът няма главна навигация (като Universal и Classic) и разчита основната информация в уебсайта да е добавена в началната страница. Все пак, ако решите можете да създадете допълнителни страници и поставите връзки към тях използвайки елементите Текст, Връзка и Навигация.

За да подсили публикуваната информация, този дизайн включва голяма фонова картинка. Препоръчваме ви да качите своя авторска снимка, която да допринесе за уникалността на уебсайта. Хубави и безплатни снимки можете да намерите и в някои от сайтовете, които публикувахме във форума на Alle.bg.

Този нов дизайн е наличен само за уебсайтове, които са активирали Пакет ПРО - това е пакетната ни услуга, която дава най-доброто за вашия уебсайт, на по-добра цена.

Коментари