ALLE.BG - ФОРУМ

Всичко за домейните

Alle.bg 27 Август 2019г.
В тази тема бихме искали да отговорим на всички ваши въпроси свързани с домейните.

Както знаете всеки уебсайт в Alle.bg разполага с безплатен домейн (от вида example.alle.bg). Освен това предлагаме възможност да свързване на собствен домейн към вашия уебсайт без значение дали този домейн е закупен през нас или през друга компания. По този начин можете да замените стар уебсайт с нов в Alle.bg и запазите своя домейн.

Ще се радваме да отговорим на всички ваши въпроси свързани с безплатните домейни (от вида .alle.bg) и предимствата и спецификите на домейните от вида .com, .bg, .net и т.н. Тъй като домейнът е първото нещо, което виждат посетителите ви в търсачките, социалните мрежи и т.н. ви препоръчваме да му отделите подобаващо внимание.

Очакваме въпросите ви като отговори към тази тема.
НИКСТРОЙ90 28 Август 2019г.
Не знам как да свържа домейн към сайта ми
Pavlin Ivanov 28 Август 2019г.
Как може да имам на страницата си препратки БУТОНИ за показване на текст на чужди езици. От къде можем да ги активираме, моля?
Благодаря Ви: Павлин Иванов
EU Mobil Telefon – phone - Handy: 00359 888 517 328
E-Mail: schiffspersonal@gmail.com
Alle.bg 29 Август 2019г.
@НИКСТРОЙ ЕООД, след като закупите домейн (или добавите в акаунта си вече закупен) трябва:
1. Да активирате платената услуга "Използване на собствен домейн" за избрания от вас уебсайт ( можете да видите как на https://alle.bg/help/закупуване-на-допълнителни-платени-услуги/ )
2. Да посетите началната си страница https://alle.bg/my/ и натиснете бутона "Свържи със собствен домейн", който се намира в блокчето с името на вашия уебсайт. След това изберете домейна и запазете промените.

По-подробна информация по темата сме публикували на https://alle.bg/help/собствен-домейн-за-моя-уебсайт/
Alle.bg 29 Август 2019г.
@Pavlin Ivanov, преди няколко седмици публикувахме тема във форума, която вярваме, че ще ви бъде полезна. Можете да я намерите на https://alle.bg/forum/мултиезичен-уебсайт-уебсайт-на-няколко-езика-в-alle-bg-fb23a4ee9249ae6b8c305bce444588bf/
Анонимен 30 Януари 2023г.
Здравейте, преди 2 дни се възползвах от вашата услуга за 3 дни безплатен собствен домейн, но от тогава бутона "Свържи със собствен домейн" ми дава грешка.
Анонимен 15 Февруари 2023г.
Здравейте, имам закупен пакет Про, но като натисна "Свържи със собствен домейн" не ми дава да избера домейн.
Alle.bg 15 Февруари 2023г.
Здравейте Анонимен,
Пакет ПРО включва услугата "Използване на собствен домейн", която ви дава възможност да свържете всеки собствен домейн, които притежавате със своя сайт. На https://alle.bg/help/какво-е-собствен-домейн/ може да научите повече за домейните и да видите как да закупите един. След като го закупите (или добавите домейн в профила си, ако вече притежавате), той ще се появи при натискане на "Свържи със собствен домейн".
Изпрати