ALLE.BG - ФОРУМ

Споделете вашите идеи за подобрения в Alle.bg

Alle.bg 11 Юли 2019г.
Голяма част от подобренията, които сме направили през изминалите години са базирани на вашите коментари и предложения, за което най-искрено ви благодарим. С тази тема бихме искали да разберем какви са вашите актуални идеи за нови функционалности и подобрения и да ги обсъдим заедно с останалите потребители на Alle.bg. Вярваме, че с тях можем да подобрим още повече платформата и вашите уебсайтове. Очакваме да научим дори и най-малките ви идеи (дори и те могат да окажат голямо влияние) от отговорите към тази тема.
mordikaisto 11 Юли 2019г.
Искам да мога да помествам снимки точно където аз избера, в която част от текста аз избера. За сега това е възможно само в началото на текста. Ако има други варианти - то не съм ги открила, което означава, че платформата не е достатъчно нагледна и лесна за използване.
Alle.bg 12 Юли 2019г.
@mordikaisto, Бихме ви препоръчали да използвате елемента "Плаващо съдържание". Той дава възможност да поставите текст, който да обхваща снимка (или видео, албуми и т.н.) като вие избирате позицията на снимката (ляво или дясно) и нейния размер. Можете да научите повече за него на https://alle.bg/help/съдържание-елементи/плаващо-съдържание/
Alinaronda 12 Юли 2019г.
При писане на коментари, смятам че би било хубаво, ако линковете могат да се поставят с какъвто и да било текст https://www.gotquestions.org/Bulgarian/Bulgarian-meaning-life.html
https://www.gotquestions.org/Bulgarian/Bulgarian-meaning-life.html



смисъл
Alinaronda 12 Юли 2019г.
Смисълът на живота
Например някакъв такъв текст да замени големия надпис, както е при сайтовете.
Alinaronda 12 Юли 2019г.
Евентуално като така нагласен надпис в полетата за текст на сайт се откопират в коментара.
Интересно мнение:
https://www.gotquestions.org/Bulgarian/Bulgarian-meaning-life.html

смисъл
Alinaronda 12 Юли 2019г.
Което горе например не се получи.
Alle.bg 13 Юли 2019г.
@Alinaronda, Благодарим ви. И на нас ни харесва идеята за форматиране на текста в коментарите (създаване на връзка с текст, удебеляване и т.н.) точно както можете да го правите в елемента "Текст".
Металика 97 15 Юли 2019г.
Здравейте. Не знам дали не е късно да оставя и мой коментар с предложение. Иска ми се да направя сайта си с опция за сменяне на режим с друг език (дори два - английски и румънски примерно). Това би било кошмарно ако се извършва със създаването на стотици страници и под страници отново допълнително с ръчното въвеждане на чуждестранните текстове и отново прилежащите към тях снимки. Бихте ли могли да обмислите възможността по някакъв начин да приложите клониране на сайта от текущото оригинално положение като единствено заменя текстовете? Сигурен съм, че би било сложно за изпълнение от ваша страна, тъй като при всяка корекция от оригиналното положение би следвало да се извършва автоматично и с клонингите.. С вмъкването на опция автоматичен превод от Гугъл не е най-добро решение, тъй като всички знаем, че преводите не са качествени. Отворен съм и за предложения от ваша страна, които да приложа като по-лесна алтернатива. Благодаря
Металика 97 15 Юли 2019г.
Извинявам се. Сега погледнах, че сте публикували статия по този въпрос.
Alle.bg 15 Юли 2019г.
@Металика 97, да, наскоро публикувахме https://alle.bg/forum/мултиезичен-уебсайт-уебсайт-на-няколко-езика-в-alle-bg-fb23a4ee9249ae6b8c305bce444588bf/ и ще се радваме да разберем кой от подходите, които сме описали ви се струва най-подходящ.
gogi6666 16 Юли 2019г.
Менюто се зарежда много бавно, а коментарите е почти невъзможно да се следят редовно. Благодаря за възможността да изразя впечатления. :)
Alle.bg 16 Юли 2019г.
@gogi6666, благодарим ви. Ще разгледаме ситуацията. При нов коментар ви изпращаме известие, което можете да видите в началната си страница https://alle.bg/my/ . Можете да заявите получаване на тези известия като push нотификации или по имейл. По този начин ще можете да реагирате по-бързо ( както ние в случая :) ).
radyraykov@gmail.com 23 Юли 2019г.
Благодаря за информацията, екип!
rumen1963 2 Април 2020г.
Много съм доволен за тези 10г. работа с вас.Ползвах платформата и съм много щастлив че ме срещна с вас още от създаването на Аlle.bg.
Гост 3 Април 2020г.
Използвам Alle.bg вече 7 години.Лесно, достъпно, удобно, практично!!!
Благодаря от мое име и от името на моите ученици!!!
Анка Хаджиева - учител по информационни технологии
newartvision 5 Април 2020г.
Здравейте!
Изключително съм доволна, че съществувате. Когато реших да си създам сайт, ми се стори добра идея предварително да използвам възможностите на безплатните възможности, които предлагате. По-късно чрез вас си закупих хост и домейн. Безпроблемно, точно и коректно. И с напомняне да не забравя, че всяко удоволствие се заплаща. :D В годините ми се наложи за малко да замразя своята дейност, но бъдещето е пред мен и въпреки предстоящата разтърсваща икономическа криза, обмислям отново да обърна сериозно внимание на сайта си. Надявам се само онзи малък проблем, който се беше появил с линк към сайта във Фейсбук и Инстаграм вече да е решен.
Благодаря Ви, че Ви има!
С пожелание за успехи!
Теодора Христова
Bogi19919 25 Юли 2020г.
Би било хубаво,ако добавите поле където да отчита силата на интернета при изтегляне и качване.Ще ми е необходимо ако има файлове за инсталиране от Google Drive за да може да информирам потребителите за тяхната интернет връзка.
Alle.bg 27 Юли 2020г.
@Bogi19919, тази функционалност е много специфична и не планираме нейното разработване. Ако имате опит с уеб програмирането, елементът "HTML код" може би ще бъде полезен.
Bogi19919 21 Август 2020г.
Предлагам ви част от моите идеи:
1.Може да добавите освен име на профила и описание.
2.Направете опция с която да може да се виждат уебсайтовете на другите потребители,чрез техните профили.
3.Добавете функцията ,,Реклами" от AdSence.
4.Направете така,че да може да се вграждат видеа в сайтовете ви и от Videoclip.bg
5.Направете функционалност с която да може да се вграждат YouTube канали,не само YouTube видеа
6.Добавете още социални мрежи и опция копиране на сайта в буферната памет в бутона за споделяне.
Можете ли да разработите тези идеи и да станат реалност.
Alle.bg 23 Август 2020г.
Благодарим ви @Bogi19919. Ще ги разгледаме внимателно.
Изпрати