Alle.bg / Форум

Споделете вашите идеи за подобрения в Alle.bg

Alle.bg 11 Юли
Голяма част от подобренията, които сме направили през изминалите години са базирани на вашите коментари и предложения, за което най-искрено ви благодарим. С тази тема бихме искали да разберем какви са вашите актуални идеи за нови функционалности и подобрения и да ги обсъдим заедно с останалите потребители на Alle.bg. Вярваме, че с тях можем да подобрим още повече платформата и вашите уебсайтове. Очакваме да научим дори и най-малките ви идеи (дори и те могат да окажат голямо влияние) от отговорите към тази тема.
mordikaisto 11 Юли
Искам да мога да помествам снимки точно където аз избера, в която част от текста аз избера. За сега това е възможно само в началото на текста. Ако има други варианти - то не съм ги открила, което означава, че платформата не е достатъчно нагледна и лесна за използване.
Alle.bg 12 Юли
@mordikaisto, Бихме ви препоръчали да използвате елемента "Плаващо съдържание". Той дава възможност да поставите текст, който да обхваща снимка (или видео, албуми и т.н.) като вие избирате позицията на снимката (ляво или дясно) и нейния размер. Можете да научите повече за него на https://alle.bg/help/съдържание-елементи/плаващо-съдържание/
Alinaronda 12 Юли
При писане на коментари, смятам че би било хубаво, ако линковете могат да се поставят с какъвто и да било текст https://www.gotquestions.org/Bulgarian/Bulgarian-meaning-life.html
https://www.gotquestions.org/Bulgarian/Bulgarian-meaning-life.htmlсмисъл
Alinaronda 12 Юли
Смисълът на живота
Например някакъв такъв текст да замени големия надпис, както е при сайтовете.
Alinaronda 12 Юли
Евентуално като така нагласен надпис в полетата за текст на сайт се откопират в коментара.
Интересно мнение:
https://www.gotquestions.org/Bulgarian/Bulgarian-meaning-life.html

смисъл
Alinaronda 12 Юли
Което горе например не се получи.
Alle.bg 13 Юли
@Alinaronda, Благодарим ви. И на нас ни харесва идеята за форматиране на текста в коментарите (създаване на връзка с текст, удебеляване и т.н.) точно както можете да го правите в елемента "Текст".
Металика 97 15 Юли
Здравейте. Не знам дали не е късно да оставя и мой коментар с предложение. Иска ми се да направя сайта си с опция за сменяне на режим с друг език (дори два - английски и румънски примерно). Това би било кошмарно ако се извършва със създаването на стотици страници и под страници отново допълнително с ръчното въвеждане на чуждестранните текстове и отново прилежащите към тях снимки. Бихте ли могли да обмислите възможността по някакъв начин да приложите клониране на сайта от текущото оригинално положение като единствено заменя текстовете? Сигурен съм, че би било сложно за изпълнение от ваша страна, тъй като при всяка корекция от оригиналното положение би следвало да се извършва автоматично и с клонингите.. С вмъкването на опция автоматичен превод от Гугъл не е най-добро решение, тъй като всички знаем, че преводите не са качествени. Отворен съм и за предложения от ваша страна, които да приложа като по-лесна алтернатива. Благодаря
Металика 97 15 Юли
Извинявам се. Сега погледнах, че сте публикували статия по този въпрос.
Alle.bg 15 Юли
@Металика 97, да, наскоро публикувахме https://alle.bg/forum/мултиезичен-уебсайт-уебсайт-на-няколко-езика-в-alle-bg-fb23a4ee9249ae6b8c305bce444588bf/ и ще се радваме да разберем кой от подходите, които сме описали ви се струва най-подходящ.
gogi6666 16 Юли
Менюто се зарежда много бавно, а коментарите е почти невъзможно да се следят редовно. Благодаря за възможността да изразя впечатления. :)
Alle.bg 16 Юли
@gogi6666, благодарим ви. Ще разгледаме ситуацията. При нов коментар ви изпращаме известие, което можете да видите в началната си страница https://alle.bg/my/ . Можете да заявите получаване на тези известия като push нотификации или по имейл. По този начин ще можете да реагирате по-бързо ( както ние в случая :) ).
raykov_89 23 Юли
Благодаря за информацията, екип!